Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(11)
    • 5 Gwiazda(9)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2023

    Wszystko działa dobrze. Dobry produkt. Wysoce zalecane. Wymaga 0,7-0,9A w normalnym przypadku. Więc może być dobrze obsługiwany z power bankiem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2023

    Ten produkt jest naprawdę dobry i oszczędza energię elektryczną. Mogę go używać, podłączając go do panelu słonecznego, dzięki czemu można go używać w dowolnym miejscu na słońcu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2023

    Działa dobrze, ale naprawdę zapłaciłem za to za dużo. w Temu i Wish znacznie taniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2023

    Wszystko poszło bardzo dobrze To trochę hałaśliwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2023

    Urządzenie działa perfekcyjnie pod każdym względem. Jestem zadowolony z zakupu, a do Norwegii dotarł bardzo szybko. Wysoce zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2023

    Chłodna przenośna chłodnica tylko wentylator mógłby być nieco cichszy :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2023

    Spodobało mi się tak bardzo, że zamówiłam dwa kolejne. Dzięki wodzie i lodzie otrzymujesz przyjemną zimną mgłę i przepływ powietrza, które odciążają obecne gorące środowisko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2023

    došlo v poriadku a rychle. Zatiaľ spokojný .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2023

    Wielki, ale mały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2023

    Zlewki rozpylają niewiele do wody... Zobaczymy, czy po drodze będą działać tak, jak powinny... Do tej pory jestem rozczarowany występem fana 😢🤔

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$21.99
    • US$11.99
    • US$55.99
    • US$54.99
    • US$12.99
    • US$19.99
    • US$31.99
    • US$22.99
    • US$17.99
    • US$19.99
    • US$9.10
    • US$9.99
    • US$9.10
    • US$18.47
    • US$19.43
    • US$25.41
    • US$32.86