Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Doskonały produkt w doskonałej cenie. Bardzo polecam. Gitara była dobrze zapakowana w nieskazitelny stan. Do tego bardzo ładny futerał, baterie, alen, i wszystko jest świetnej jakości i to pokazuje. Sam instrument ma głośny i bardzo przyjemny dźwięk, gdybym zapłacił 180 euro tylko za 'normalną' gitarę akustyczną, i dostał tę gitarę akustyczną z tą obudową, tym dźwiękiem i jakością budowy, byłbym bardzo zadowolony! Ale w tym przypadku gitara jest instrumentem do nauki (z ledami w szyi), a w aplikacji jest prawie 'gitar Hero' zabawką/video, więc wartość idzie w górę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Muy bueno el embalaje. Con su funda y todo. caja, de cartón perfecta. Guitarra en buen Estado. Perfectamente embalada y funcionamiento ok. Una delicia de guitarra. Reconomiendo 100℅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybył 3 dni przed terminem, w optymalnie wyściełanej torbie z uchwytem do przenoszenia i paskami na ramię.Gitara jest dobrej jakości akustyczna, bez wad produkcyjnych lub zespołów. Wewnątrz pakietu znajduje się również klucz hex, jednorazowe baterie, ale wałek wejściowy do połączenia ze wzmacniaczem obecnym na tej samej gitarze, ale w innym wariancie brakuje. Szkoda, myślałem, że jest i kupiłem go specjalnie dla tego, już ma elektrykę i klasykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Przysyłał bardzo szybko z Niemiec. Kupiłem go w czwartek i wtorek następnego tygodnia, miałem go w rękach. Produkt jest tego, czego oczekiwałem, dobrych materiałów i dobrego dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Przybył w bardzo krótkim czasie, pokrowiec jest bardzo wygodny do przenoszenia i bardzo dobrze wyściełany, jest wyposażony w akumulatory i klucz do tuningu. Bardzo zadowolony z zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt przybył przed oczekiwanym i w bardzo dobrym stanie. Gitara jest świetna, kolor, rozmiar i ledy. Wyobrażam sobie, że aplikacja będzie stale aktualizowana, więc nie ma problemu, mam czasem informacje/wiadomości w języku chińskim. Ale wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Jestem początkującym i dla ludzi takich jak ja uważam, że jest to świetne dla łatwości, z jaką wprowadza cię w świat muzyki. Bardzo dobra jakość konstrukcji. Wszystko idealne, łącznie z szybkością dostawy, pięć dni od zapłaty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    niesamowity sprzedawca Super szybki statek do Chorwacji ,dziękuję bardzo*•. •*5 gwiazdek...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Wspaniała gitara. Znakomita jakość. Bardzo odpowiednia i przystępna cena. Godne polecenia w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Muy entretenida la app. Es aprender jugando con retos. La guitarra es más pequeña que una guitarra normal.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 254
    • Ft33 908
    • Ft21 806
    • Ft17 172
    • Ft43 347
    • Ft11 719
    • Ft21 939
    • Ft15 622
    • Ft49 530
    • Ft15 290
    • Ft43 772
    • Ft9 538
    • Ft44 155
    • Ft38 779
    • Ft16 287
    • Ft34 939
    • Ft51 030
    • Ft16 287