Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Doskonały produkt w doskonałej cenie. Bardzo polecam. Gitara była dobrze zapakowana w nieskazitelny stan. Do tego bardzo ładny futerał, baterie, alen, i wszystko jest świetnej jakości i to pokazuje. Sam instrument ma głośny i bardzo przyjemny dźwięk, gdybym zapłacił 180 euro tylko za 'normalną' gitarę akustyczną, i dostał tę gitarę akustyczną z tą obudową, tym dźwiękiem i jakością budowy, byłbym bardzo zadowolony! Ale w tym przypadku gitara jest instrumentem do nauki (z ledami w szyi), a w aplikacji jest prawie 'gitar Hero' zabawką/video, więc wartość idzie w górę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Przybył 3 dni przed terminem, w optymalnie wyściełanej torbie z uchwytem do przenoszenia i paskami na ramię.Gitara jest dobrej jakości akustyczna, bez wad produkcyjnych lub zespołów. Wewnątrz pakietu znajduje się również klucz hex, jednorazowe baterie, ale wałek wejściowy do połączenia ze wzmacniaczem obecnym na tej samej gitarze, ale w innym wariancie brakuje. Szkoda, myślałem, że jest i kupiłem go specjalnie dla tego, już ma elektrykę i klasykę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Muy bueno el embalaje. Con su funda y todo. caja, de cartón perfecta. Guitarra en buen Estado. Perfectamente embalada y funcionamiento ok. Una delicia de guitarra. Reconomiendo 100℅

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Świetna gitara! bardzo interesujące funkcje Smart do szybkiego startu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Byłem pod wrażeniem, że dotarłem tu wcześniej niż się spodziewałem. Ładna gitara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Dobrze zapakowane, przyszedł szybko i bezpiecznie z CZ do PL. Łączy się z aplikacją bez problemów. Mam nadzieję, że nauczę się grać z nim dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Będzie tu za dwa dni! Były dostępne tylko w kolorze czarnym, zamówione i pochodzą z koloru hehe drewna, ale nie ma problemu. Nie mogę włączyć Bluetooth w telefonie, byłem w stanie połączyć się tylko z tabletem, który jest aktualny. Jest to trochę nudne, myślałem, że będzie na moim telefonie, który jest również niedawno, ale nie mogę włączyć przez bluetooth narusza ją na APP i Bluetooth w telefonie. Poza tym, jestem bardzo zadowolony. Polecam, nie jestem dobry w gitarach i zaczynam się uczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo szybka dostawa, świetny produkt. Spróbuję jeszcze raz później. Jedynym problemem był pakowanie. Nie był zbyt dobry, więc znalazłem małą dziurkę w kartonie. Dzięki Bogu walizka jest bardzo dobra i nie było żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Szybka wysyłka, super jakość, wszystko działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Naprawdę fajna gitara Naprawdę myślę, że pomoże w nauce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.27
    • US$104.99
    • US$162.84
    • US$160.99
    • US$33.67
    • US$53.12
    • US$65.82
    • US$115.49
    • US$37.41
    • US$131.99