Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(139)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2019

    excelente produto, chegou em um ótimo tempo. realmente fiquei impressionado com a qualidade do produto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    everything good. 3 weeks the shipping. populele is really funny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Świetny produkt. Jeszcze tego nie przetestowałem. Wszystko wygląda świetnie. Mój jedyny komentarz jest taki, że chętnie uzyskam instrukcje w języku angielskim, jednak można znaleźć wiele w sieci, więc nie jest to tak naprawdę problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Świetne ukulele dla początkujących. Produkt jest całkiem dobry jak na tę cenę. Zamówione w piątek z Francji do Francji i otrzymałem go w poniedziałek rano, naprawdę szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    To taki szczęśliwy zakup dla mnie! Zamówiłem go 10 listopada i dotarł 9 dni później. Dzięki Bogu, że przybyła przed moimi urodzinami 😊 jakość jest dobra, struny są aquila. Pakiet był z torbą, dodatkowymi sznurkami i dwoma kilofami wraz z kablem do ładowania. Bardzo ładny przedmiot, chętnie go użyję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Ukulele brzmi dobrze, aplikacja jest miła, sprawia, że praca jest rytmem i fragmentami akordów, konieczne jest, aby Uku był zawsze dobrze dostrojony do zatwierdzenia umów, Aby zaoszczędzić czas radzę zakup małego tunera i dotacji przed każdym przekroczeniem poziomu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    Wysłany w 24h po 5 dniach transportu, ale to trwało tydzień przed transportem... Nie mogłem się doczekać, aby go otrzymać i nie rozczarowany, ponieważ super jakość produktu. Mam 35 lat i dlatego trudne do rzucania więc wybrałem ukulele zamiast gitary i po 2 dniach treningu jestem nadal prawdziwym początkującym, ale aplikacja jest bardzo motywująca do nauki i pozwala szybko nauczyć się akordów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Szybko dostarczona, starannie zapakowana. Świetny produkt, teraz wisi na ładowarce, dziś moja pierwsza lekcja Populele!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dostanę to w 6 dni, jak mi powiedziano. Kurier zadzwonił do mnie i wysłał SMS-a, czekał przed moim domem. Idealnie. Próbowałem Ukelele i aplikacji, wszystko działa dobrze. Towar jest w doskonałych warunkach! Kupię jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    bello, divertente e ti aiuta ad imparare e ad ascoltare meglio la musica. per grandi e per ragazzi. ottima l'app che ti aiuta ad accordare lo strumento ed a imparare a suonare. consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 638
    • Ft11 591
    • Ft14 911
    • Ft15 574
    • Ft21 991
    • Ft18 557
    • Ft22 202
    • Ft20 786
    • Ft14 932
    • Ft15 661
    • Ft16 568
    • Ft22 202
    • Ft22 534
    • Ft15 242
    • Ft24 652
    • Ft22 594
    • Ft9 036
    • Ft21 871