Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2019

    excelente produto, chegou em um ótimo tempo. realmente fiquei impressionado com a qualidade do produto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    everything good. 3 weeks the shipping. populele is really funny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Świetna rzecz. ukulele brzmi miło, aplikacja jest w porządku, nie jest świetna, nie straszna. To pomaga w podstawach, ale biblioteka piosenek jest dość ograniczona. Pakowanie było bardzo bezpieczne, było w podwójnym kartonie. Dodatkowe sznurki i mały plecak w cenie. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    bello, divertente e ti aiuta ad imparare e ad ascoltare meglio la musica. per grandi e per ragazzi. ottima l'app che ti aiuta ad accordare lo strumento ed a imparare a suonare. consigliato

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Szybko dostarczona, starannie zapakowana. Świetny produkt, dziś moja pierwsza lekcja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Jestem zachwycony moim zakupem: Produkt zgodnie z moimi oczekiwaniami i opisem, bardzo ładne wykończenie, uczę się ukulele w sposób połączony i moje dzieci go uwielbiają! Przesyłka trwała trochę czasu, ale produkt dotarł w dniu pierwotnie ogłoszonego. Mała precyzja: Capo nie było w polu sprzecznym z opisem reklamy. Wysłałem e-maila do producenta, a oni wysłali mi jednego, żeby to nadrobić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • george
    GR
    16/03/2020

    Dobra ochrona opakowanie jest bardzo ładne i ukulele jest to, że aby połączyć się z programem trzeba być otwartym na GPS. Z dodatkowymi sznurkami i małą torbą, którą ma. Nie pasuje do wszystkiego, ale sugeruję to i pomaga nauczyć się grać!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Świetny produkt. Jeszcze tego nie przetestowałem. Wszystko wygląda świetnie. Mój jedyny komentarz jest taki, że chętnie uzyskam instrukcje w języku angielskim, jednak można znaleźć wiele w sieci, więc nie jest to tak naprawdę problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Świetne ukulele dla początkujących. Produkt jest całkiem dobry jak na tę cenę. Zamówione w piątek z Francji do Francji i otrzymałem go w poniedziałek rano, naprawdę szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$27.99
    • US$13.99
    • US$11.66
    • US$23.99
    • US$28.99
    • US$14.99
    • US$30.44
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$46.19
    • US$32.99
    • US$31.99
    • US$150.14
    • US$39.99
    • US$159.99
    • US$28.82
    • US$239.99