Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2019

    excelente produto, chegou em um ótimo tempo. realmente fiquei impressionado com a qualidade do produto.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2019

    everything good. 3 weeks the shipping. populele is really funny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Świetny produkt. Jeszcze tego nie przetestowałem. Wszystko wygląda świetnie. Mój jedyny komentarz jest taki, że chętnie uzyskam instrukcje w języku angielskim, jednak można znaleźć wiele w sieci, więc nie jest to tak naprawdę problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Jestem zachwycony moim zakupem: Produkt zgodnie z moimi oczekiwaniami i opisem, bardzo ładne wykończenie, uczę się ukulele w sposób połączony i moje dzieci go uwielbiają! Przesyłka trwała trochę czasu, ale produkt dotarł w dniu pierwotnie ogłoszonego. Mała precyzja: Capo nie było w polu sprzecznym z opisem reklamy. Wysłałem e-maila do producenta, a oni wysłali mi jednego, żeby to nadrobić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2019

    Good quality, nice musical instrument. It's worth trying. Jó minőségű, szép hangszer. Érdemes kipróbálni... 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Świetna rzecz. ukulele brzmi miło, aplikacja jest w porządku, nie jest świetna, nie straszna. To pomaga w podstawach, ale biblioteka piosenek jest dość ograniczona. Pakowanie było bardzo bezpieczne, było w podwójnym kartonie. Dodatkowe sznurki i mały plecak w cenie. Podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Co za wspaniały Ukulele! Kocham design i jakość. Klonowe i świerkowe drewno wyglądają niesamowicie. Dźwięk jest świetny, a aplikacja dla początkujących jest niewiarygodna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Świetne ukulele dla początkujących. Produkt jest całkiem dobry jak na tę cenę. Zamówione w piątek z Francji do Francji i otrzymałem go w poniedziałek rano, naprawdę szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Excelente! A qualidade do ukulele é muito boa, e o aplicativo é bem interativo e divertido. A entrega foi super rápida, e valeu muito a pena a espera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Dobra jakość i używam go do moich piosenek na Youtubie.. Problemem jest dostawa, to narzędzie 3 miesiące przed moim otrzymaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$20.78
    • US$8.99
    • US$26.99
    • US$28.99
    • US$17.99
    • US$144.36
    • US$119.99
    • US$56.99
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$115.49
    • US$179.01
    • US$109.99
    • US$94.99
    • US$78.53
    • US$72.75
    • US$11.99