Opinie klientów

4.65 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2020

    Kurtka (raczej bluza) jest piękna (zdjęcia odzwierciedlają rzeczywistość). Miękki, lekki, z puszystą podszewką. Tkanina wierzchnia jest prostym splotem jedwabistej nici o średniej grubości, o dobrej, wyraźnej fakturze. Rysunek jest soczysty, bardzo entuzjastyczny w treści i szlachetny kolor. Zamrożona przez trapezoid, lekko wydłużona z tyłu. Dobrze, że na rękawie jest dziany mankiet. Lądowanie jest dokładnie tego rozmiaru, lepiej jest wziąć większe dla bardziej wolno stojące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Jakość materiału nie spełniła moich oczekiwań.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2018

    Внешность хорошая, цвета сочные , фурнитура качественная..Без постороннего запаха.Похожа на теплую кофту, чем на куртку.Весит 0,486 кг. Носить можно на теплую весну-осень.Я довольна, только долго шла.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    I love this jacket. It came right on time and fit me to a tee.I ordered one size larger than I usually wear.Very nice fit. Looks well made and is very eye catching.I would recommend this jacket if you are trying to make up your mind , I dont think you'd be sorry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2017

    I have big body but the jacket is large than me but its okay because the jacket is beautiful and warm I like it 😍😍 its my favourite jacket now size : 5XL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    Ha llegado rapido y en buenas condiciones. Mi hija esta muy contenta con esta compra esporadica.Gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2019

    I absolutely love this coat.I get so many comments about the colours. Unfortunately it got stolen- obviously coveted by someone who loved it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    recebi adorei obrigada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    Hello,i have received your parcel,everything is alright.JÚLIUS GARAJ SLOVAKIA Thank you.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Very interesting design. I am satisfied with product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft9,083
    • Ft7,568
    • Ft13,989
    • Ft13,020
    • Ft16,048
    • Ft16,048
    • Ft10,294
    • Ft10,900
    • Ft22,409
    • Ft11,808
    • Ft10,597
    • Ft13,323
    • Ft9,688
    • Ft21,803
    • Ft6,660
    • Ft21,500
    • Ft10,900
    • Ft8,265