Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(155)
    • 5 Gwiazda(131)
    • 4 Gwiazda(15)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/05/2018

    Пришёл очень быстро. Дефектов не обнаружила, постороннего запаха тоже не было. Отличное качество за такую цену!!!!! Продавца и продукт рекомендую!!!!! 1000000+++++

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2018

    very comfortable and beautiful! fast shipping! I will buy more. Thank you saler.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2017

    Support well. Thank you. Size correct.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2019

    Excelente 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2018

    están preciosos excelente textura diseño escogí una talla más grande por los comentarios pero por lo que veo debí escoger misma talla que en México. aún así feliz gracias

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2018

    Cant get my true bra size in the shops measured as per instructions and came out as UK 44 B, been wearing 40 C nearest I can get in shops at reasonable price. Dubious about getting such a large size but did and it is easily the most comfortable bra I have ever worn and very very pretty too! The generous cut means that even at my large size with a stretchy t shirt on top NO bulging or overhang. Ordering some more - lovely colours and well made too!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2018

    I finally received my first order... they were backordered. They fit beautifully and feel very supportive and comfortable, but also look great. I'm back to order more colors. The navy was a deeper true navy than what is pictured.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2018

    Shipping time to The Netherlands 13 days

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Zamknięcie jest przyjemnie szerokie, ale kształt jest trochę niekorzystny - przynajmniej dla mnie. W sumie, to w porządku. Zdjąłem gwiazdę, ponieważ produkt jest tani i już nici się poluzowało. Ale nie widzisz tego pod ubraniem i za cenę nie chcę narzekać. W przypadku niepewności, jaki rozmiar wziąć: W przypadku wątpliwości, większe

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$34.49
    • US$46.19
    • US$45.99
    • US$17.24
    • US$32.33
    • US$33.48
    • US$36.79
    • US$31.04
    • US$25.29
    • US$24.14
    • US$20.69
    • US$32.19
    • US$25.40
    • US$25.29
    • US$41.39
    • US$36.95
    • US$31.17
    • US$19.62