Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Wygląda jak na zdjęciach, podoba mi się. Może zwiększyć objętość. Dla przypomnienia, jeśli zwiększysz głośność za dużo dla twojego zestawu słuchawkowego, może to uszkodzić słuchawkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Używam go do przenoszenia mikrofonu z xlr na PC z USB. Możesz wyciszyć przyciskiem i dostosować głośność, którą możesz usłyszeć za pomocą słuchawek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Świetna jakość, idealnie pasuje do mojego Hackintosh. Dobra budowa plastiku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Próbowałem urządzenia i wydaje się działać. Nie przetestowałem jeszcze jakości dźwięku. Niezręcznie jest go używać: porty USB mojego komputera wymagają wstawienia karty dźwiękowej tak, aby tarcza i światła były skierowane do komputera. Sprzedawca nie odpowiada za słabą usługę logistyczną (dwie gwiazdki). Pakiet został odesłany przez lokalną firmę logistyczną bez próby dostarczenia go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Działa mi bardzo dobrze. Przydatne do korzystania ze starej słuchawki z wtyczką Jacka na laptopie z wejściem tylko USB. Dla mnie działa. Przydatne w laptopach, które nie mają już słuchawek i mikrofonów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dziękuję, Banggood. Produkt dostępny w stanie pracy. Dziękuję za wspaniałą usługę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dostarcza to, co obiecuje i daje dobry impuls na słuchawki w kwestii głośności. Dobry produkt, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dziękuję za twoją punktualność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 979
    • Ft35 980
    • Ft35 980
    • Ft5 425
    • Ft17 989
    • Ft3 895
    • Ft11 991
    • Ft4 285
    • Ft25 785
    • Ft28 274
    • Ft8 093
    • Ft26 985
    • Ft6 594
    • Ft23 986
    • Ft11 991
    • Ft5 994
    • Ft12 234
    • Ft2 396