Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/06/2021

    Otrzymałem swoją, ale tylko z drugiej strony, trochę się zdeformował z tyłu z powodu upału, ale to naprawiłem. Ciało nie ma dziur, musisz zrobić własne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Dobra Jakość i wykończenie. Pakowanie i wysyłka były idealne. Pasuje do mojego modelu 1:8. Prawdziwy potwór!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Niesamowite ciało dla mojego 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Piękny trener, został bezpiecznie spakowany i szybko dostarczony. (< 7 dni roboczych) Wycięcie i naklejka wysokiej jakości. Materiał nie jest zbyt cienki. W cenie jako drugi trener po zepsutym dysku nie do pokonania! Teraz siedzę na pełzaczu z rozstawem kół 313mm. (x pełzający na Carson)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2020

    Otrzymałem przedmiot ponad tydzień. Dość szybko o obecnej sytuacji. Element jest wystarczająco dobrze zapakowany i nie ma pre-otworu do mocowania nadwozia. Idealne dla mojej szalonej siły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Tak jest!!!! Dostosowałem mój JLB Gepard 1/10.. Pasuje!!! Dzięki banggood!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przyjazd bardzo szybko i w świetnym stanie Dobrze spakowany i karton nie uszkodzony w ogóle Polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Górna góra Dobrze spakowane i piękniejsze niż na zdjęciach Nickel na moim dzikim 25

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Dobry produkt, dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    The body shape & artwork looks really great. The material is a bit more flimsy than I expected (compared to HSP-86297 1/8 red & black body shell). I ordered it on the 18/1 & it arrived in Australia on 9/2. Received free from any damage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$15.00
    • US$9.99
    • US$8.07
    • US$170.99
    • US$9.23
    • US$20.78
    • US$11.54
    • US$53.12
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$13.99
    • US$25.99
    • US$10.38
    • US$98.99
    • US$8.89