Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2022

    Jest kompaktowy, ale w sam raz. Wygląda ładnie (słodki kształt helikoptera). Plastik wydaje się być dobry. To jest dobrze zaprojektowane. Łatwy w obsłudze: wystarczy wlać wodę z mydłem do pojemnika i przesunąć przycisk, aby wytworzyć bąbelki. Posiada wewnętrzną baterię (3.7V 500mAh), która wychodzi, aby ją naładować. Kabel w zestawie (nie ładowarka) Dzieciak uwielbia go, bo doskonale wykonuje swoją pracę. W sumie to świetny produkt. Doskonała jakość i funkcjonalność, w porównaniu z podobnymi produktami mam. bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Muito engraçado!! Vem com tudo. Garrafinha já com liquido e mais três recargas, 3 pás para utilização manual, cabo de carregamento (tem bateria interna). Com tão pouco valor as crianças ficam felizes da vida!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Produkt jest lepszy niż się spodziewałem. Mojej córce się spodoba. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    plus gros et mieux que je pensais excellente machine à bulles mais à servent les tiges jaunes ?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo dobra maszyna do baniek, dzieciaki to uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    To jest dobre, to jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    To jest jedna z tych zabawek, których nie jesteś pewien i to przychodzi i to jest po prostu super! Ta zabawna maszyna z Pickwoo - w postaci kolorowego, bąbelkowego helikoptera - zaimponowała mi swoją uroczą koncepcją i solidną, przyjazną dla dzieci pracę. Jeśli masz małe dziecko w swoim życiu, zwłaszcza w przedziale wiekowym od 2 do 5 lat, ta zabawka będzie naprawdę hit ich rozrywki. Po prostu dalej dodawaj mydło w płynie. Ten produkt naprawdę sprawia, że chcę zobaczyć więcej zabawek od ludzi z Pickwoo. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    The bubble machine is exactly as pictured and works really good. It also came with extra bubble wands but I have no idea where these extra wands connect to but the entire package came with well written instructions as well. I would recommend this purchase for its value. One thing though to consider. The machine makes lots of bubbles but only reach a couple of feet from the machine. I would suggest having a fan behind the bubble machine to make the bubbles go farther or atleast, use it outside on a moderately windy day.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Greckie dziewczyny są zajebiste. Ten dzieciak zaczyna wariować. - Nie, nie, nie, nie. Jest wart swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Drugi z nich kupiłem, a dzieci je uwielbiają, taki prosty pomysł, ale ekscytujący dla nich do zabawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$23.99
    • US$34.99
    • US$23.09
    • US$17.99
    • US$65.36
    • US$32.33
    • US$23.09
    • US$26.55
    • US$22.53