Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(180)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(180)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Dzięki za banggood element był połączona mnie z moim 3 projektem jest zwracany, że miałem nadzieję rozwiązać problem znaleźć drogę do San wysłać mi laserową maszynę, ale nie mogą... Dzwonią do mnie przez komórkę, żeby pomóc od pana Stevana, ale on, dzięki za niego... 2 holowanie czasu na laserową maszynę grawitacyjną zwraca się i z powrotem moje pieniądze w jeden dzień lub tylko dzień holowania.. Ale inny projekt holowania jest w porządku. Ja biorę 41 dni to nic dobrego, nic nie dameg ani nie złamał pierwszej klasy 2scd AR Reality.. Jakość proic s dzięki wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo dobre okulary przeciwsłoneczne, trochę szersze niż oczekiwałem, ostre i jasne spojrzenie, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Zamówiłem jej 😠 Chyba ma jakiś problem?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    material conforme, estafeta GLS 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Świetne okulary!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Szybka wysyłka, agresywna do noszenia do jazdy. Nie ściemnia się tak bardzo, jak się spodziewałem, w świetle słonecznym to za mało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Opakowanie jest bardzo proste, bez pudełka, ale zostało uszkodzone. Inne specyfikacje jak w opisie. Spolaryzowany i dobrze mi wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Ma soczewki spolaryzowane, moje nie były fotochromiczne i nie były odpowiednio zapakowane. Był w plastikową torbę i poduszkę. Myślałem, że będzie w pudełku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Okulary są krótkie i brzydkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Οκ!! trochę za duża jak na moją twarz! Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 431
    • Ft6 131
    • Ft7 279
    • Ft9 580
    • Ft8 046
    • Ft6 898
    • Ft10 346
    • Ft5 746
    • Ft7 279
    • Ft16 099
    • Ft7 279
    • Ft7 664
    • Ft6 131
    • Ft6 513
    • Ft4 312
    • Ft7 279
    • Ft4 577
    • Ft3 831