Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    W paczce są dwa egzemplarze. Wtyczka jest wtyczką US, więc możesz potrzebować adaptera lub wymiany wtyczki. Świetnie nadaje się do kręcenia filmów i zdjęć. Możesz zainstalować 1 światło z każdej strony, jeśli chcesz je przyciemnić. Kup kilka żarówek LED, a otrzymasz dość silne światło studyjne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Doskonały wybór. dobra jakość dla podstawy oświetlenia, standardowego taniego statywu i uczciwego tworzywa sztucznego do dyfuzora. Myślałem, że dostanę dwa takie, jak pokazano na stronie profilu. Nie, masz tylko jeden zestaw. Najprawdopodobniej jest to wspomniane gdzieś w opisie, który przegapiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Jak na razie jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    To jest bez adaptera eu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo dobry produkt - trójnogi nie są zbyt silne, więc należy uważać, aby nie naciskać ich dużo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Przybył w ciągu 4 dni roboczych. Opakowania bez zarysowań i materiałów roboczych. Kosztuje niewiele, ale potencjał jest ogromny, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Na rzepy wyglądają jak uszyte niepoprawnie, ale to nie jest duży problem. Przybył za 10 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Bardzo dobra jakość. Bardzo szybka dostawa. Bądź ostrożny. Musisz kupić adapter i żarówki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    τίμιο

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Nie było łatwo zebrać, bo nie było żadnych instrukcji. Posiada złącze amerykańskie, a dla dwóch lamp przewidziano tylko jeden unijny adapter, więc muszę zdobyć jeden z innych miejsc. Posiadacz jest zbyt lekki w porównaniu do głowy, mimo że jest metalowy, więc łatwo może odpaść, i wtedy wszystkie cztery lampy i lont zginą, co mi się przydarzyło pierwszego dnia. Pewnie lepiej będzie użyć diod LED. Próbowałem lamp 4x60W, które były na krawędzi odnośnie luminancji, ale ciepło było duże nawet przy tych. Dla zauważenia, ponieważ nie było to dla mnie jasne ze zdjęć, nie jest on przyciemnialny, „Fuse" po prostu trzyma bezpiecznik 3A, który można łatwo wymienić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 805
    • Ft8 374
    • Ft7 613
    • Ft7 237
    • Ft32 967
    • Ft7 992
    • Ft8 899
    • Ft7 230
    • Ft9 344
    • Ft7 237
    • Ft4 566
    • Ft6 851
    • Ft3 043
    • Ft3 805
    • Ft6 851
    • Ft2 473
    • Ft5 882
    • Ft3 422