Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2017

    Заказал расчёску для своего кота, размер S. Продавец быстро отправил заказ. Пришла она ко мне ровно за месяц. Помимо заводской упаковки и основного почтового пакета, расчёска была запаяна в дополнительный полиэтиленовый пакет. Качество расчёски порадовало. Сразу же проверил на своём коте - он остался доволен, понравилась ему расчёска и расчёсывание. Чистится расчёска легко - небольшое движение вперёд (без фиксации) переключателя на ручке - и весь ворс легко удаляется с расчёски. Мой кот, и я, остались довольны этой расчёской, недорогой и качественной. Надеюсь, что она прослужит нам долго. Товар качественный, рекомендую! Магазин и продавца рекомендую. --------------- Ordered a comb for your cat, size S. The Seller quickly sent the order. She came to me in exactly a month. In addition to the factory packaging and primary mailing of a package, the comb was sealed in an additional plastic bag. Quality combs pleased. Immediately checked on my cat - he was happy, he loved the comb and combing. The comb is easy to clean - small moving forward (non-locking) switch on the handle and the lint is easily removed with a comb. My cat and I was pleased with this comb, cheap and high quality. I hope that it will last us for a long time. A quality product, I recommend! The store and the seller recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2017

    brosse tres bien, mais le pic sont rigide

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2017

    Les tiges sont douce, mon animal adore

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2017

    Envoi rapide, la brosse conforme, bonne qualité et fonctionne bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2016

    Envoi rapide, objet conforme. Fonctionne nickel sur mon chat.Les poils restent bien dans la brosse grâce a électricité statique. Semble suffisamment costaud pour ne pas casser au 1er brossage.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2018

    Its fair enough, Good quality and ergonomical! My dog love It. If you have medium or large size of dog i recomend the bigger brush!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2018

    As described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2017

    Odlican proizvod i cijena prihvatljiva. Isporuka na vrijeme. Sve preporuke

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Jesteśmy często urlop na Malcie, w duńskim parku z osobnymi domami na terenie. Mają dwie kolonie karmionych kotów, mam nadzieję, że zajmują się myszami i szczurami! I jeden z nich, czerwony kot o imieniu „Jeździec" przez nas, spał prawie cały czas tam, na krześle w ogrodzie w nocy, i przez nasz pobyt przez 7 tygodni, Czeka, aż wyjdziemy rano - mając nadzieję, że będziemy przytulani i dodatkowo karmieni smakołykami oczywiście. Mamy nadzieję wrócić kiedyś, po tym wirusowym kryzysie, i przynieść tę szczotkę dla jej wygody, ponieważ jest bardzo miłym i kochającym kotem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2016

    I received this pet brush in the mail and used it on my dog shortly after opening the package. The pet brush seemed sturdy enough, however did not remove much of my dogs hair. The pet brush bristles are made of smooth plastic which I thought would be easier on my dog while brushing her. The brush did not remove much of my dogs hair while brushing her for 10 minutes. I'm not sure if this brush will work to remove much of her loose fur, but it is made sturdy and the hair removal feature is very convenient. We will see over time how well this pet brush works and holds up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft53 846
    • Ft8 937
    • Ft31 467
    • Ft13 284
    • Ft10 817
    • Ft6 806
    • Ft15 031
    • Ft2 794
    • Ft19 233
    • Ft18 528
    • Ft11 359
    • Ft15 573
    • Ft9 436
    • Ft12 670
    • Ft6 993
    • Ft2 540
    • Ft11 534
    • Ft11 834