Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(5)
    • 5 Star(5)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-06 06:24:20

    super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-20 07:29:03

    Works fine. Lets more coffe grounded beans through than an ordinary paper filter. So more cleaning.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-09 12:18:26

    TOP Filter Gute Qualtät

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-08 07:09:04

    great litle Filters, i like them ;-))

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-11 20:20:09

    ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    the product is as advertised. no complaints. works perfectly well, fits nicely on the coffee maker, arrived a little late but in good condition. thank you

    2018-03-17 06:47:15

    the product is as advertised. no complaints. works perfectly well, fits nicely on the coffee maker, arrived a little late but in good condition. thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    the product is as advertised. no complaints. works perfectly well, fits nicely on the coffee maker, arrived a little late but in good condition. thank you

    2018-03-17 06:46:10

    the product is as advertised. no complaints. works perfectly well, fits nicely on the coffee maker, arrived a little late but in good condition. thank you

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Good filter

    2017-09-07 03:30:49

    Instead of using a paper filter I receommend one like this. The coffee tastes better. I ordered 3, also for my family and they also told me that the coffee tastes more like coffee. If treated with care, I think it can last for a long time.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-06 07:47:33

    Пришёл сломанный, сплюснутый товар, непригодный к использованию.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    top Filter

    2017-10-30 03:50:42

    Der Dauerfilter fügt sich gut in die Kaffeemaschine ein. Durch den Griff ist er schnell zu entfernen.

    Komentarze
  1 2 3  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>