Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/02/2021

    Serwuje to, mimo że myślałem, że jest większe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Chłodny organizator do biura, lub biżuterii, lub można złożyć wszelkie drobiazgi, baterie ponownie na komorach, itp. Bardzo podoba się jakość, montowane łatwo, wygodnie! Kupiłem z rabatem od telegramów chinagb.ru - Bardzo szczęśliwy, mogę polecić! Zamówiłam dla siebie, ale prawdopodobnie jako udziały nadal będą musiały wziąć parę dla syna i żony:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Szybko dostarczone i ładne i schludne. Dobrze zapakowane i montaż był w porządku (nigdy nie było to moje coś). Jest nieco mniejszy niż się spodziewałem, ale to moja wina, że nie sprawdzałam pomiarów. Ogólnie, jestem bardzo szczęśliwy i już poleciłem go przyjaciołom... I zdecydowanie zamówiłbym jeszcze jeden, jeśli będzie trzeba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2020

    Spodziewałem się trochę dużego. Ale fajnie było ją połączyć? Dobre pytanie; Instrukcje były po chińsku. Dzięki Bogu za zdjęcia.lol Zdjęcie z prawdziwą obudową CD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    jest mały produkt, ale bardzo dobrze wykończony i bardzo łatwy w montażu jest ze wszystkim, czego potrzebujesz, a oprócz wszystkiego ze szczegółami, aby znaleźć telefon komórkowy i oglądać filmy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Świetne biurko do przechowywania długopisów, farb i markerów. Bardzo dobrze zapakowane i przybył w dobrym stanie Bardzo ładny szczegół obsługi mobilnej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Λίγο μικρό αλλά όμορφο εύκολη και σταθερή κατασκευή , γρήγορη αποστολή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Produkt jest bardzo ładny i wygląda dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Pasuje do kupionego, mniejszego niż na zdjęciach. Łatwy montaż, ma dwie części i ich śruby, których nie mogłem rozgryźć do czego są, moja wnuczka będzie zachwycona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bineesh
    GB
    25/04/2020

    Dobre przechowywanie na biurko. Mały, ale czyści biurko. Instrukcje montażu były dobre. Lepiej kup sobie własny śrubokręt. Włączając jeden może być bolesny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 029
    • Ft6 535
    • Ft4 085
    • Ft16 672
    • Ft5 972
    • Ft9 746
    • Ft3 456
    • Ft5 343
    • Ft3 928
    • Ft1 569
    • Ft5 085
    • Ft2 890
    • Ft4 718
    • Ft3 975
    • Ft4 356
    • Ft4 604
    • Ft7 624
    • Ft6 916