Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(95)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(95)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2022

    Very good product easy to install. Very detail instructions for instalation. Accurancy is very good. I compared with my uni-t multimeter and the max difference was 1 Ampere.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Otrzymałem produkt zamówienia w normalnym okresie wysyłki, bez opóźnień. Był dobrze zapakowany, bez widocznych uszkodzeń, ale jeszcze nie przetestowałem operacji. Polecam tego sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    /Miernik przyjechał! Montaż / podłączenie jest prosty. Wygląda na to, że działa dobrze. Ekran podświetlany tyłem jest bardzo dobry. To jest produkt, którego szukałem. Mam nadzieję, że to działa przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Szybko się uwidoczniłem. Przejrzysta instrukcja dzięki ilustracji, a zatem łatwa instalacja. Ogólna jakość wydaje się być dobra ze spójnymi informacjami. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.)! Odblokowanie wideo pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=WXJlH5Fs7zk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Otrzymałem zamówienie o dwa tygodnie później. Produkt pasuje do opisu, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Wygląda na to, że to dobry produkt. Pobiorę niezbędne wymiary na stole i wrócę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Arrived before expected day Not tested yet Product as described.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Wspanialy produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$89.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$149.99
    • US$27.99
    • US$12.99
    • US$128.99
    • US$18.99