Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(119)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(119)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2022

    Very good product easy to install. Very detail instructions for instalation. Accurancy is very good. I compared with my uni-t multimeter and the max difference was 1 Ampere.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    /Miernik przyjechał! Montaż / podłączenie jest prosty. Wygląda na to, że działa dobrze. Ekran podświetlany tyłem jest bardzo dobry. To jest produkt, którego szukałem. Mam nadzieję, że to działa przez długi czas.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Otrzymałem produkt zamówienia w normalnym okresie wysyłki, bez opóźnień. Był dobrze zapakowany, bez widocznych uszkodzeń, ale jeszcze nie przetestowałem operacji. Polecam tego sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze. Kupiłem już jeden na moją wyspę PV. Miałem czas go przetestować i zmierzyć i jest dokładny. Teraz kupiłem inny do domu, aby umieścić go w mojej szafce elektrycznej i monitorować zużycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Szybko się uwidoczniłem. Przejrzysta instrukcja dzięki ilustracji, a zatem łatwa instalacja. Ogólna jakość wydaje się być dobra ze spójnymi informacjami. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.)! Odblokowanie wideo pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=WXJlH5Fs7zk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Dobra, w porządku, w porządku. Ale nie jest możliwe, aby zapłacić 16,77 EURO, w tym podatek VAT i koszty wysyłki 12,80 Euro. Droższe podatki niż przedmiot!!! Zdarzało się to już kilka razy, gdy kurier UPS jest używany. Jeśli to się powtórzy, nie będę już kupować od Banggooda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Otrzymałem zamówienie o dwa tygodnie później. Produkt pasuje do opisu, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Wygląda na to, że to dobry produkt. Pobiorę niezbędne wymiary na stole i wrócę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$309.99
    • US$309.99
    • US$119.99
    • US$28.99
    • US$219.99
    • US$239.99
    • US$49.99
    • US$91.99
    • US$59.99
    • US$209.99
    • US$68.99
    • US$175.99
    • US$169.99
    • US$64.99
    • US$473.99
    • US$10.99
    • US$11.99