Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(250)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 17/01/2021

    Dobra gąbka i pasek zastępczy do gogli DJ Fpv. Znacznie lepsza pianka niż pochodzenie DJi, podczas gdy znacznie identyczny pasek jest jednak delikatniejszy i ma małą elastyczną baterię przywiązaną do głowy.

    Komentarze
  • 11/04/2021

    Dostarczanie szybko, pokrywa nad pianką niestety już został rozerwany bezpośrednio na szew, bezproblemowe obsługa reklamacji przez obsługę klienta i dostać pieniądze z powrotem.

    Komentarze
  • 15/12/2020

    Zapasowy adapter do okularów Dji. Znacznie wygodniejsze i praktyczne niż oryginały. W zestawie również zamienny pasek na głowę wraz z uchwytem na baterie.

    Komentarze
  • 20/11/2020

    Dobrze pasuje, ale popełniłam błąd kupując Grey. Sugeruję, że czarny jest lepszy. Grey chyba ma przeciek z materiału.. Ale nadal pasuje jak rękawica.. Poważnie, gąbka, która siedzi na nosie przerażająca... Rozumiesz, co mam na myśli, kiedy to masz lub widzisz czyjaś gogle Kup też. Więc nie masz śmiesznych gogli, 😅😅😅

    Komentarze
  • 02/08/2020

    Pasuje dobrze. Blokuje więcej światła niż płyty. Materiał na pasek na głowę nie jest tak rozciągliwy jak pasek, więc jest trochę trudniej założyć go w okularach. Pasek trzyma bardzo bezpieczny akumulator.

    Komentarze
  • 14/04/2021

    Dobra jakość, ale za taką samą cenę można kupić oficjalne akcesoria DJ-a nie-śliskie. Muszę przyciąć piankę blisko nosa, bo nie mogę normalnie oddychać domyślną pianką.

    Komentarze
  • 15/07/2020

    Produkt zgodny z zamówieniem Jeszcze nie przetestowany, ponieważ nie otrzymałem całego zamówienia, które zostało podzielone na kilka dostaw przez Banggood, więc nie mam jeszcze maski DJI

    Komentarze
  • 19/10/2020

    Szybka wysyłka. Przedmiot wygląda świetnie i idealnie. Dziękuję!!!

    Komentarze
  • 01/04/2021

    Świetny dodatek do moich gogli DJ'a! Znacznie wygodniejsze i blokuje światło od krawędzi, że piana zapasowa nie.

    Komentarze
  • 26/03/2021

    Dobrze, ale mój nos jest duży, usuwam gąbkę w środku, ale jest lepszy niż oryginał DJ'a, już jest ok

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,106
    • Ft2,932
    • Ft4,106
    • Ft11,196
    • Ft2,051
    • Ft2,932
    • Ft2,283
    • Ft2,345
    • Ft4,047
    • Ft2,051
    • Ft6,809
    • Ft5,162
    • Ft39,619
    • Ft10,418
    • Ft5,866
    • Ft5,866
    • Ft34,040
    • Ft1,811