Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Nie pasuje do Berlinga Połączenia nie mają wycięcia światła dla złącza, aby wsunąć się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Góra Nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2016

    Chrome brillant 💥💥💥💥💥💥 un tout petit peu moins bien fini que du standard mais magnifique pour 18€ se pose ( une légère modification pour un Chrysler pt cruiser ) facilement rendu excellent satisfait et recommande 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2018

    i'm not satisfied b'cause my order is splitted in 11 parts! they have been deliverd to me from 8.january till today (I'm still waiting 5 packages), so it bothers me, and postmen keep coming every few days,... quite annoying! and there are additional costs for me, just because packages are splitted, I have paid many times multiple customs and new additional post costs (shipping fees from custom to my house). dissapointing... though, I am satisfied with the product.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    A la première pluie des goutelettes d'eau sont apparues dedans ! Et en plus tient mal à la carrosserie la patte plastique fait mal ressort.-mauvais gabari usine-

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2017

    De momento no los he probado porque todavía no me ha hecho falta instalarlos, pero su tamaño y fijaciones son exactamente las mismas que los originales del grupo Peugeot-Citroën, por lo que por el precio que tienen estás haciendo una buena inversión, totalmente recomendables.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2018

    wasn’t to happy about the quality. injection tooling must be old as lots of plastic burrs. still fixable by trimming it with a exacto knife

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2018

    Il y avait un faux contact , il a fallu le démonter pour le réparer moi même et le recoller ...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2017

    De pinkerlampjes zijn goed en goedkoop want als je orgineel moet kopen ben je 10X zoveel kwijt voor bijna dezelfde kwaliteit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    üründe çizikler mevcuttu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 291
    • Ft3 837
    • Ft3 820
    • Ft2 324
    • Ft7 291
    • Ft9 213
    • Ft3 451
    • Ft3 069
    • Ft4 987
    • Ft10 363
    • Ft3 986
    • Ft4 385
    • Ft3 069
    • Ft2 683
    • Ft4 834
    • Ft4 817
    • Ft3 654
    • Ft7 168