Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1395)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1395)
    • 5 Star(1327)
    • 4 Star(57)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2022

    Ez a készlet ma szinte nélkülözhetetlen a villamos szerelések terén dolgozó, vagy barkácsolás szintjén szerelő emberek számára. A csupaszoló fogó egymagában is alkalmas a leggyakrabban előforduló sajtolások elvégzésére, így aki ezekkel megelégszik az vásároljon magának egy csupaszoló fogót. Mégis megéri a két fogós készlet megvásárlása, mert gyakran előadódhat olyan munka, ami csak csak a csupaszoló fogóval egyedül nem oldható meg. Gyárilag mellékelve van a készlethez egy csavarhúzó is ami szükséges a sajtoló betétek cseréjéhez. Elegáns kis kofferben szállítják, így a tartozékok nem kallódnak el amikor valahová magaddal vinned, szállítanod kell.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Tal como anunciado, e a entrega foi rápida Apresenta boa qualidade e com a vantagem de trazer varias peças intercambiáveis, funciona num grande leque de terminais estou satisfeito

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Ürün çok kaliteli ve kullanışlı. Denedim ve istediğim kaliteyi aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Setin tek eksiği yankeski. Oda olsaymış tam olurmuş 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produkt jest doskonały nawet wtedy, gdy trzymasz go w ręce czujesz jakość. Zamówiłem w dniu 25.08.2021 r. Otrzymano o 02.09.2021. Skontaktował się ze mną bardzo szybko. Dziękuję, nie zapłaciłem za to, i jeszcze raz dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Ładny zestaw z obieranymi szczypcami i obcinaczami. Dostarczany również z narzędziami do zmiany krzaków i wszystko umieszczone w ładnej teczce . ( Ale z obu stron, gdy się otwiera, upuszcza coś.... gąbka nie trzyma różnych narzędzi idealnie. Obie szczypce dają wrażenie solidności ( metalowe entrtasmbe )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Przewodowe striptizerki są wspaniałe, działają bez wysiłku w wielu przewodach. Zaciski wydają się być dobrze wykonane, ale wciąż staram się ich używać. Obejrzałem kilka filmów na Youtube i staram się, ale nie jestem producentem dobrych karb. Żółte, niebieskie i czerwone kropki nie dają mi dobrych karb i nie jestem pewien dlaczego. Myślę, że to tylko krzywa uczenia się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Paczkomaty przybywają w dniu Teczka nie była w folii bąbelkowej Sprawa jest zerwana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Narzędzie w dobrym rozmiarze w ręku, lekkie, ale wytrzymałe, zbieracz zdołał wyciąć i rozebrać przędzę 10mm bez problemów. Przyjazd w ciągu 12 dni, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    um ótimo conjunto de alicates. Funcionam bem e com precisão. o material da construção é de boa qualidade. Recomendo. Review no canal Eletrônica e tecnologia. https://youtu.be/jrnE4vI9X1Y

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wszystko przybyło w idealnym porządku i kompletnym, dziękuję bardzo wszystko jest funkcjonalne i super. Podziękowania dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$25.29
    • US$8.04
    • US$11.49
    • US$5.99
    • US$42.72
    • US$27.99
    • US$10.38
    • US$20.78
    • US$23.99
    • US$10.34
    • US$32.99
    • US$13.79
    • US$16.99
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$60.05
    • US$11.99