Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1237)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1237)
    • 5 Star(1182)
    • 4 Star(51)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Bezbłędne narzędzia, praktyczny futerał, szybka dostawa, niestety plastikowa walizka jest zepsuta - bardzo słabo zapakowana, folia bąbelkowa i plastikowa torba jest całkowicie nieodpowiednia i niewystarczająca do wysyłania pocztą. Szkoda, że kiepskie opakowanie zniszczy produkt i zepsuje całe wrażenie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Bardzo dobrze prezentowany produkt w Twoim przypadku z wieloma naciskami dla różnych terminali. Wygląda bardzo dobrze. Bardzo zadowolony z zakupionej rzeczy. Osobiście polecam. Usługa logistyczna DHL jest bezpośrednio źle, zostawia paczkę w centrum odbioru, nie dostarcza pod uzgodnionym adresem, mówią, że nie ma tam nikogo, gdy ludzie telepracują pod tym adresem. Nie zostawiają też informacji, gdzie zostawiają przedmiot, a dowiedzenie się nie jest zbyt intuicyjne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Produkt wysokiej jakości, dobrze zapakowany i dotarł bardzo szybko do celu. Odpowiednio przetestowane i zatwierdzone ze specyfikacją techniczną do stosowania i stosowania w karbowaniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Przybył szybko (15 dni). Opakowania powinny być ulepszone, ponieważ sprawa dotarła nieco uszkodzona. Jakość produktu. Wydają się być odporni, tylko czas pokaże. Obcęgi są bardzo dobre. Zagnieciony mało, ale wydaje się być dobry. Naprawdę podobał mi się ten plan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Narzędzia bardzo dobrej jakości, wyglądają bardzo dobrze. Niestety przesyłka dotarła do mnie niekompletna - brakuje części do zaciskarki 1601-01, oraz zielonego zamknięcia do skrzynki. Skrzynka była otwarta a części leżały luzem w opakowaniu. Przesyłka słabo zabezpieczona - tylko worek i cienka folia bąbelkowa która nie chroni zawartości. Sklep powinien zadbać o odpowiednie opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przyszedł do mnie po 4 dniach od czeskiego bangood narzędzia Podoba mi się to wygląda na narzędzia jakości czekam na zakup to wykonane dokładnie narzędzia warte tego jestem zaskoczony i nie mogę się doczekać pracy z tym narzędziem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Niestety dostawa wzięła, ponieważ artykuł nie był w magazynie. Przesyłka była bardzo szybka. Muszę powiedzieć, że szczypce są najlepsze, z którymi się umawiałam. Jestem z tego w pełni zadowolony. Czyste zalecenie zakupu ode mnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Przyszedł tydzień bardzo ładny produkt jeszcze nie próbowałem ale jakość wygląda dobrze jeśli kupujesz to bezpośrednio pocztą przychodzi przez interspersal jest opłacany kiedy dostajesz cło to jest całkiem dobry system

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Bardzo dobry produkt, piękny, dokładnie taki jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produkt jest doskonały nawet wtedy, gdy trzymasz go w ręce czujesz jakość. Zamówiłem w dniu 25.08.2021 r. Otrzymano o 02.09.2021. Skontaktował się ze mną bardzo szybko. Dziękuję, nie zapłaciłem za to, i jeszcze raz dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 714
    • Ft3 614
    • Ft2 538
    • Ft1 884
    • Ft5 972
    • Ft2 538
    • Ft3 614
    • Ft1 884
    • Ft8 803
    • Ft4 400
    • Ft8 174
    • Ft2 198
    • Ft4 085
    • Ft3 629
    • Ft6 287
    • Ft8 174
    • Ft4 472
    • Ft8 174