Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1300)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1300)
    • 5 Star(1241)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2021

    Produkt wysokiej jakości, dobrze zapakowany i dotarł bardzo szybko do celu. Odpowiednio przetestowane i zatwierdzone ze specyfikacją techniczną do stosowania i stosowania w karbowaniu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Przybył szybko (15 dni). Opakowania powinny być ulepszone, ponieważ sprawa dotarła nieco uszkodzona. Jakość produktu. Wydają się być odporni, tylko czas pokaże. Obcęgi są bardzo dobre. Zagnieciony mało, ale wydaje się być dobry. Naprawdę podobał mi się ten plan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Przyszedł do mnie po 4 dniach od czeskiego bangood narzędzia Podoba mi się to wygląda na narzędzia jakości czekam na zakup to wykonane dokładnie narzędzia warte tego jestem zaskoczony i nie mogę się doczekać pracy z tym narzędziem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Produkt jest doskonały nawet wtedy, gdy trzymasz go w ręce czujesz jakość. Zamówiłem w dniu 25.08.2021 r. Otrzymano o 02.09.2021. Skontaktował się ze mną bardzo szybko. Dziękuję, nie zapłaciłem za to, i jeszcze raz dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Produkt był kompletny i zdrowy. Czas ładowania to 14 dni. Jeszcze jej nie użyłem. Jakość wygląda dobrze. Cena spadła dużo po zakupie. I nawet kampania miała jakieś 120 stopni. Obecna cena jest na 44 stopnie poniżej tego, co dostaję, więc jeśli ją dostaniesz, weźmiesz ją pod uwagę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Bardzo szybka dostawa. Jakość jest doskonała. Wkładki do prasowania mogą być zmieniane bardzo łatwo i szybko. Działa bez żadnych problemów, naprawdę bardzo pomocne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Pierwszy raz zrobiłem zakupy przez Bangood. Otrzymałem produkt w ciągu tygodnia, mimo że nie zapłaciłem za dostawę. Ten rodzaj produktu jest sprzedawany w naszym kraju po wysokiej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Przewodowe striptizerki są wspaniałe, działają bez wysiłku w wielu przewodach. Zaciski wydają się być dobrze wykonane, ale wciąż staram się ich używać. Obejrzałem kilka filmów na Youtube i staram się, ale nie jestem producentem dobrych karb. Żółte, niebieskie i czerwone kropki nie dają mi dobrych karb i nie jestem pewien dlaczego. Myślę, że to tylko krzywa uczenia się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Narzędzie w dobrym rozmiarze w ręku, lekkie, ale wytrzymałe, zbieracz zdołał wyciąć i rozebrać przędzę 10mm bez problemów. Przyjazd w ciągu 12 dni, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Wszystko przybyło w idealnym porządku i kompletnym, dziękuję bardzo wszystko jest funkcjonalne i super. Podziękowania dla Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$25.40
    • US$8.04
    • US$11.49
    • US$5.99
    • US$27.99
    • US$27.99
    • US$61.20
    • US$25.99
    • US$8.07
    • US$14.52
    • US$20.78
    • US$10.88
    • US$12.99
    • US$16.37
    • US$17.99