Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(774)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(774)
    • 5 Star(739)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2017

    I had wondered if the "JX-1601-10" die would work for Dupont connector. I couldn't find any answer on Banggood. Anyway, I decided to give it a try. Here is what I find out: It works but you have to make adjustment. In the 1st picture, I place the Paron crimper next to my faithful SN-28B. The opening of Paron crimper is comparatively smaller when it is fully pressed. And, that's the problem. The Dupont pin will be pressed too hard and it will be too wide to fit in the Dupont housing. There are 2 ways to fix the problem: 1. use the pliers to make it narrower; or 2. adjust the tension (circled in the 2nd picture) and don't press it all the way when crimping the pins. I also place the Dupont cable I make as the evidence!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    Tried to repair a 6+2pin PCIe Molex and it worked just fine. Very good fold and grip. I haven't tried the others yet but if its that good with the 0.5mm I assume that there won't be any problem with the bigger ones.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    super it works even on goldpin

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Nie jest idealny, ale działa lepiej niż się spodziewałem. Myślę, że jeśli korzystasz z tego narzędzia, powinieneś kupić terminale, które są z nim kompatybilne. Możesz zobaczyć moje dwa pierwsze kablówki Trochę się uszkodziła, bo opakowanie nie jest zbyt dobre, ale ogólnie jestem szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Uwielbiał zestaw narzędzi, mały, kompaktowy, praktyczny, dobrze zapakowany i z plastiku bąbelkowego przez Banggood, przybył bez żadnych uszkodzeń pudełka, dla mnie właśnie przegapił DIE JX-1601-10 osiągnąć 2,5m2, co jest tym, co muszę być doskonały, Polecam go wszystkim!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2019

    Celkom OK krriplovacie kliešte s niekoľkými vymeniteľný pracovnými nástrojmi...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    İşini iyi yapıyor. Farklı başlıklar ile beş ayrı penseye dönüşüyor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Çok güzel pense. Toplam beş başlığı vardır. İsteğinizi sıkın. Malzeme kalitesi de iyi. Tavsiye ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Kaliteli ürün. İşini yapıyor. Birçok papuç, terminal ve yüksük sıkıyor. Kutu daha iyi olabilirdi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Jakość jest bardzo dobra: Ładna skrzynka. Narzędzie & terminale szczypce są dobrej jakości. Cena jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.93
    • US$16.99
    • US$16.66
    • US$8.99
    • US$10.58
    • US$29.99
    • US$25.70
    • US$19.99
    • US$40.41
    • US$9.26
    • US$32.99
    • US$10.34
    • US$16.99
    • US$39.99
    • US$16.54
    • US$41.21
    • US$11.54
    • US$8.47