Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(268)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(268)
    • 5 Star(247)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2020

    W końcu dotarł. Dobry produkt. Doskonała możliwość zmiany szczęk. Ten, który przybywa wraz z kalibratorem jest podpisany JX 1601-08. Zarówno w opisie, jak i w pakiecie jest reklamowany możliwość karbowania od 0,14 do 1,5 mm2. W rzeczywistości, 0,5/1/1,5 mm2 jest odciśnięty na szczęce. Odkupiłem. W końcu dotarł. Doskonała możliwość zmiany szczęki. Ten, który jest dołączony do uchwytu, jest podpisany JX 1601-08. Zarówno w opisie, jak i w opakowaniu, jest reklamowana możliwość karbowania od 0,14 do 1,5 mm2. W rzeczywistości zapis 0,5/1/1,5 mm2 jest odciśnięty na szczęce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2018

    Ottimo strumento per crimpare terminali faston in modo efficace e rapido. Il crimpaggio che si ottiene è fatto bene ed è forte (ho provato a tirare via il terminale con forza e resiste bene). Ovviamente bisogna scegliere fra le tre morse presenti quella corretta, cioè compatibile a livello di dimensioni con il terminale in uso. Finalmente posso dire addìo ai vecchi e stressanti crimpaggi fatti con una pinza qualunque. Se proprio devo trovare un difetto ho notato che le morse sono pochissimo più strette dei terminali, nel senso che la parte di terminale da crimpare esce di poco fuori le morse. Comunque si tratta di una cosa trascurabile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2017

    Давно хотел купить такой инструмент для себя. Достало обжимать пассатижами, да паять. Купил себе Paron Model: JX-1601-08 плюс дополнительно матрицу JX-1601-10. Качество исполнения понравилось, попробовал обжимать провода, получается так себе, нужна практика. еще буду докупать матрицы для этого инструмента. Инструментом доволен. На фотографиях матрица JX-1601-10 и JX-1601-08 плюс сам Кримпер Paron

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2017

    Посылку получил через 19 дней с момента заказа. Визуально: инструмент выполнен без нареканий губки практически не имеют зазора в месте прилегания в эксплуатации ещё не пробовал. Будет дополнительный отзыв и видео обзор.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Potrzebowałam karbowanego narzędzia do robienia splic. To narzędzie powinno mieć lepsze wykończenie niż proste szczypce. Szczęka jest zbyt szeroka do robienia szpilek DuPont, ale powinna być dobra dla spojówek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2016

    Хорошее качество исполнения, обжимает отлично. Но есть один баг - чтобы развести ручки после сжатия, необходимо нажать на маленький рычажок, который находится между(!) ручками. Мой малец туда не влазит, каждый раз приходится что-то выдумывать. Пару проводов обжать не проблема, а вот электрику - будет геморрой.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Turcy, strzeżcie się. Nie miałem okazji użyć produktu, ale metal wydaje się być w porządku i mieści się w dłoni. Myślę, że to produkt ergonomiczny. Poleciłbym to każdemu, kto chce go kupić. I zamów w zapasowych ustach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2018

    With the additional crimping dies available, this tool is a cost effective solution for pretty much all my electrical termination crimping needs. Seems to be a solid, well built tool at a reasonable price. Wish I had bought it years ago.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2016

    Штука увесистая,ручки удобные,чувствуется конечно экономия,вначале подумал что нет возвратного механизма,который после зажима клемы возвращает ручки обратно,но он есть,просто нужно нажимать до конца до щелчка,отличный вариант за свою цену,так же можно купить дополнительные губки,для разных клемм.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2017

    To be honest, I already had the 08 pair of jaws, but the price was so attractive that I bought again the whole system (crimper + jaws) so that I do not have to change jaws all the time. Now I have three sets of crimpers with jaws -01, -08, -10 (plus the -06 pair of jaws) and I am really happy !. Everything is a matter of seconds. 10/10 Banggood for this nice set of tools that turned crimping from a tedious job to a piece of cake!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.55
    • US$31.17
    • US$53.26
    • US$11.55
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$31.23
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$18.47
    • US$42.72
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$35.79
    • US$21.64
    • US$10.34
    • US$17.31
    • US$14.79