Opinie klientów

4.77 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2020

    Doskonały produkt przybył z wyprzedzeniem. Doskonałe opakowanie. Produkt działa dobrze. Doskonałe reflektory do samochodów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Allora listallazione e semplice per un alfa romeo 147 i fari vanno regolati un po in basso perché ha lo stesso effetto dello xeon quindi si rischia di dare fastidio. Per il resto sono ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2018

    The product looks strong and rugged. LED is apparently made of quality materials. Hope it will not be ruined for a long time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    منتج رائع

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2018

    works

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    This product is great high build quality and very bright light. Hope it will last long.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2018

    Bellissime, ottima fattura con alette e ventolina di raffreddamento, installate in auto abbastanza facilmente ( rimettere la molla di fissaggio può risultare difficoltoso) purtroppo per via del maggiore ingombro in profondità ho dovuto praticare un foro nel coperchio che però fa sicuramente bene al suo raffreddamento. la luce emessa è molto più chiara e profonda delle lampade originali, molto soddisfatto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    buen producto, realmente no tardo mucho en llegar a mi domicilio. solo un tache por que en la descripción dice que tiene altas y bajas, y no hace el cambio de luces.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2018

    Pour ce qui est du produit, c'est très bien mais pour la connection, malgré la vérification, n'est pas compatible avec mon véhicule. Je suis déçue de ne pas être capable d'utilisé ces lumières.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2018

    First set had a chip come off and when the replacement came in and I adjusted the beam level on my Jeep, these light up the roads very well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,540
    • Ft5,751
    • Ft6,054
    • Ft6,054
    • Ft5,751
    • Ft9,688
    • Ft3,026
    • Ft8,780
    • Ft4,843
    • Ft19,380
    • Ft5,146
    • Ft5,751
    • Ft3,934
    • Ft7,568
    • Ft7,947
    • Ft11,203
    • Ft16,061
    • Ft7,266