Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    I read you have 7 days deliver garanti. You can see my order was 210430 and I Get it 210529 this produkt ordernr 99257511 Im title to a refond. So Cash back 7 days deliver garanti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Doskonała terminowa dostawa - wydają się być przyzwoitej jakości za cenę. Nie mogę się doczekać, aż je zamontują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Po prostu perfekcyjnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • mares
    CZ
    27/08/2021

    Oszustwo, Pochłaniacze nie są oryginalne RHY. Otrzymywane absorbery są inne niż na zdjęciu w sieci.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Gostei muito São muito bonitos. Já os montei na minha quad 250cc e ficam muito bem e são muito suaves. Vamos ver como se portam no dia a dia e qual a sua durabilidade. Recomendo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Imponujący quad i pochłaniacze gazów. To było całkiem odkrycie, jestem bardzo zadowolony z nich są idealne dla moich quadów, kupić dwie pasujące gry, jak mam dwa pasujące quady, dziękuję Banggood za sprzedaż tych niesamowitych pochłaniaczy wstrząsów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Dobry produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Przedmiot został dostarczony w czasie i w doskonałym stanie, zainstalowany i wygląda bardzo dobrze. Bardzo mi się podoba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    va bien sur un mp3 500 juste changé les axes en 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$133.97
    • US$115.49
    • US$84.30
    • US$24.24
    • US$24.24
    • US$69.29
    • US$77.37
    • US$42.99
    • US$175.94
    • US$119.59
    • US$107.40
    • US$42.13
    • US$189.41
    • US$72.75
    • US$151.29
    • US$79.99
    • US$79.99
    • US$55.99