Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Bardzo się cieszę. Otrzymałem pakiet na długo przed terminem (13 dni). Działa bez zarzutu. Przetestowałem go. Zob. załączony obraz (płyty słoneczne odłączone, podłączona ładowarka akumulatorowa, konsumencka żarówka 12 V / 20 W). Różnica w wartości bieżącej pomiędzy dwoma metrami wynika z dodatkowego zużycia ładowarki akumulatora. Polecam ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Dzięki produktowi .Nie trzeba kupować ładowarki do baterii muszę ustąpić konwerter do ładowania może 3s baterii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak już wspomniano, zamieszczę wkrótce zdjęcie z realizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobra dawka dokładnie taka jak opisano łatwa do podłączenia i ustawienia Kupisz ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    this working it is connected

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Bardzo ładny licznik z kilkoma funkcjami, co czyni go użytecznym narzędziem do projektów elektrycznych. Jak grafika pokazująca ilość napięcia pozostawionego w akumulatorze. Może to być również ustawione dla różnych napięć, co czyni go użytecznym dla różnych rodzajów baterii. Bardzo zadowolony z tego licznika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    Good meter and comes with shunt Good to have in my toolbox for testing any DC sources Here is my video : https://www.youtube.com/watch?v=G4t756spzHU

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Pieter
    ZA
    26/05/2020

    Działa dobrze z inwerterem i zestawem baterii.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2019

    marche bien et bien calibré, est venu dans un carton avec notice de branchement, je l'ai installé dans une boîte imprimé en 3D je recommande

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Dziękuję Banggood, masz rację i to działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 200
    • Ft2 406
    • Ft6 431
    • Ft9 256
    • Ft7 863
    • Ft4 540
    • Ft1 511
    • Ft3 025
    • Ft2 619
    • Ft2 268
    • Ft2 324
    • Ft3 674
    • Ft652
    • Ft1 717
    • Ft1 203
    • Ft1 717
    • Ft2 062
    • Ft7 912