Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(275)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(275)
    • 5 Star(240)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    Szybka, wytrzymała, dobra prześwit i przyczepne opony. Mam dwa takie na 8 urodziny moich dwóch siostrzeńców. Uwielbia to. Teraz chcę jeden, ale niestety drugi jest na urodziny innych siostrzeńców w przyszłym tygodniu. Skrzynka była trochę uszkodzona, ale druga dotarła w idealnym stanie. Pewnie bym kupił, ale nie chcę wybierać stron z kolorami! Dylemat. Zalecane. Doskonała obsługa jak zawsze z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Już nawet szukam innego, aby kupić najlepiej od tej samej marki. Jedyny problem, który został wskazany, aby kupić zapasową baterię, a złącza nie są takie same, ale rozwiązałem problem, wymieniając je wszystkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Szybko, z dobrym prześwitem i przyczepnymi oponami. Zamówiłem dwa różne kolory Dobry kolor na obu baldachimach. Nie miałem zdjęcia niebieskiego i białego, kiedy go prezentowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Szybka wysyłka, otrzymana z nietkniętym pudełkiem. Jest trochę mniejszy od skali 1/16 Sg1601. Jakość budowy i elektronika są przyzwoita. Do dyspozycji jest silnikowy zlew i bateria lipowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Nossa muito top. eu meu filho gostamos muito, vale a pena e muito. muito forte pra andar, 4x4 potente. pretendo comprar mais. parabéns o vendedor. e não paguei taxa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    Fantastyczna mała bestia, łatwa do zmiany w porachunkach naftowych. Obsługuje wielki i nie zły na prędkość za szczotkowanie.Wuls być bardzo łatwe do uaktualnienia bezszczotków to łatwo stanie się rakietą kieszonkową. Wielka okazja za 60 dolarów od Bangooda, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Znakomity wózek na początek. Bardzo dobra prędkość i kontrola, jeśli masz doświadczenie, szkoda, że bateria trwa tak mało. Bardzo przyjemna w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Mam dwa takie, ogólnie bardzo zabawne. Jeden z nich ma problem - odcięcie niskiego napięcia jest zbyt wysokie - 3,6V lub 3,7V na komórkę. Drugi schodzi do 3,25v na komórkę, czego bym się spodziewał. Jakiś pomysł, jak zresetować wartość odcięcia ESC lub ją przekalibrować?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Paczka dotarła w 6 dni. Wszystko w porządku polecam 100% l Jest to już drugie auto zakupione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    So I bought this thinking that it can't be that bad because it's a DEERC and I was correct it's a lot of fun and it can do other stunts that I couldn't show on my video because I didn't have a way to place the camera but this thing will jump it'll scoot it's lots of fun 18 scale buy it enjoy it Love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$54.99
    • US$56.99
    • US$78.99
    • US$94.70
    • US$75.99
    • US$85.99
    • US$30.02
    • US$12.39
    • US$128.19
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$7.99
    • US$117.99
    • US$19.59
    • US$55.99
    • US$98.99
    • US$465.99