Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Zakupiony na symulator lotów Microsoftu 2020. Instalacja przez CD dla sterownika. W win10 działa jako kontroler USB. Kliknij po prawej stronie i wybierz Joystick. Jednak klucze w grach muszą być przypisane sobie. Najlepiej jest stworzyć profil. Poza tym bardzo solidny, dobra funkcjonalność i wygląd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Bardzo ładnie, żeton trochę się połknął. Skrzynka była nietknięta, ale dżojstik dodał górną deskę. Po prostu go odepchnij i wszystko działało. Przepustnica nie jest niezależna, jest podłączona do dżojstika. Wszystko i wszystko naprawdę ładne HoTas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Paczka dotarła uszkodzona. Ale Kontroler Joystick wydaje się być w porządku. Przetestuję to później. Nie jestem zadowolony ze sposobu, w jaki został opublikowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Absolutny wybuch dla pieniędzy. Dokładny kij wykonany z wygodnych materiałów i ma dobrą ergonomię, jak również. To samo dotyczy przepustnicy. Tylko negatywne są tanie plastikowe guziki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Skrzynka była zepsuta. Wydaje się, że nadal działa dobrze, ale będę patrzył. Zamówiony 10 grudnia 2020 r., wysłany 6 stycznia 2021 r. i otrzymany w dniu 1 lutego 2021 r.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Szybki czas dostawy, produkt zgodny z opisem i działa doskonale. Sterownik na dyskietce wolny od wirusa trojańskiego, w przeciwieństwie do tego umieszczonego w sieci. Dostosowałem 16 przycisków do symulatora lotu DCS World. Mam mnóstwo zabawy. Bardzo zadowolony z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Dobrej jakości do ceny, kij jest dokładny i gładki w użyciu, Oś przepustnicy Hotas jest dokładne i dobre obsługa. Ogólna jakość postrzegania jest całkiem OK, poza przyciskami, które plastik jest trochę tanie. Uznawany przez MSFS2020 jako „USB Joystick" bez zaprogramowanej konfiguracji. Po odwzorowaniu wszystkich komend lotu można latać płynnie :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobre dla pieniędzy Używam go już od jakiegoś czasu dla świata DC. Nie tak wiele kapeluszy, jak niektóre, ale z modyfikatorami w get tam jest więcej niż wystarczy. Buduj jakość Y wydaje się być dobre. Żadnych guzików, grzechotek itp. Zalecam pierwszy system hotas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Przybyli dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy. Paczka jest trochę pobita, zmiażdżona i rozdarta. Cokolwiek jest w porządku, nie ma uszkodzeń. Większy niż oczekiwano, niezła waga, wydaje się bardzo solidna. Zainstaluje później i testuje w Elite Dangerous. Bardzo się cieszę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Trwało to ponad 3 miesiące z bardzo słabym komunikatem o opóźnieniu, ale ostatecznie zostało ono wysłane i przybyło tydzień później. Opakowania były zwyczajne i jednostka doznała uszkodzenia rogu modułu ciągu w rezultacie, Uszkodzenia są tylko niewielkie, ale i dżojstik działa bezbłędnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 923
    • Ft9 174
    • Ft12 124
    • Ft31 134
    • Ft27 185
    • Ft3 782
    • Ft26 496
    • Ft7 863
    • Ft15 074
    • Ft23 923