Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Little bit tricky to fold but after that makes a great light gór pics. 3 light colour (white, neutral, soft) and few levels of brightness. Super-fast delivery (7 days).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Mam tę lampkę praktycznie nieuszkodzoną. Oświetlenie działa w trzech trybach: ciepłym, neutralnym i zimnym oraz ma dostosowanie jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Świetny produkt. Polecam go kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Miła i bardzo przydatna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2019

    Great light box using a ring of LED’s instead of a strip for even illumination with no shadows. The LED ring has two rows of Cool and warm color temperatures. The controller allows each color temperature to be selected individually as well as both at the same time. There are buttons for bright, dim, and power off. A blue indicator lamp also shows when USB power is applied. The light box also includes 6 different color back drops and even a storage bag. Best 10 bucks you can spend to elevate your item photography.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Świetny produkt, przybył w praktycznej torbie, jest łatwy w montażu, wyposażony w 6 kolorowych tła (biały, zielony, czerwony, żółty, niebieski i czarny) i można również wybrać ciepłe światło, normalne lub zimne również dostosować jego intensywność, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    El paquete llegó dentro del tiempo prometido, en perfecto estado y bien embalado. El material es de muy buena calidad y precio muy accesible. Agradezco la atención y amabilidad del vendedor en todo el proceso de compra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Idealne mini studio fotograficzne i wideo. Może złożyć i rozwinąć łatwo zaoszczędzić miejsce. Ma również bardzo silne, ale nie twarde światło pierścieniowe. Światło jest łatwe do regulacji przez włącznik, jak mocne jest i balans kolorów i pobiera moc ze zwykłego kabla USB. Posiada również 6 różnych kolorów tła. Świetna jakość Puluz, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Andrew
    CI
    20/11/2019

    bon produit je peux le confirmer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 994
    • Ft5 934
    • Ft15 830
    • Ft2 306
    • Ft6 864
    • Ft3 595
    • Ft1 496
    • Ft2 096
    • Ft7 254
    • Ft5 275
    • Ft3 895
    • Ft5 604
    • Ft5 934
    • Ft5 934
    • Ft8 813
    • Ft4 015
    • Ft201 864
    • Ft6 924