Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/04/2020

    Doskonały produkt bardzo przydatny, solidny i niezawodny, Kupię jeszcze 2, Chciałbym tylko trochę więcej informacji w polu i do dodatku instrukcji obsługi, Jednak byłem w stanie rozwiązać moje wątpliwości oglądając ten film: https://www.youtube.com/watch?v=WjLW0Oe8nis na wszystko więcej niż cool!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2019

    Good product with all in one at one place . Light with adjustable dimmer controls , stand , good mike

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2019

    o produto chegou como no anúncio, entrega relativamente rápida. Primeira impressão valeu a pena, primeiro dia este de microfone funciona bem. volto a comprar por aqui certeza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Very good, makes it easy on the job and very high quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2019

    Call 00544080663 I would anyone who is confused

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2018

    saya sudah menerima barangnya dan saya puas dengan pengemasan, dan keaslian barang. terimakasih

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2018

    PULUZ PKT3023 Smartphone Video Kit Very good condition and quality! I get what I want! Great! Cannot upload image. https://photos.app.goo.gl/igGhcTXRhJ2k2A5JA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2019

    the product is very good, only the mice is not as sensitive as it was described. actually no advantage at all of using the mice, but the stand abd thr light is good and good design

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    worth for money. microphone is very small, can be improved

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 066
    • Ft3 165
    • Ft6 017
    • Ft15 738
    • Ft8 048
    • Ft2 849
    • Ft7 316
    • Ft3 324
    • Ft4 753
    • Ft4 021
    • Ft3 799
    • Ft3 656
    • Ft2 925
    • Ft4 705
    • Ft8 048
    • Ft6 949
    • Ft6 584
    • Ft4 021