Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/07/2021

    Budowa i materiały są bardzo dobre. Jest wygodny do noszenia. Porusza się i kręci trochę na dłoni. Mechanizm blokujący działa dobrze i ma silne mocowanie. To może być trochę trudne, aby dostać się na, ponieważ używasz tylko jednej ręki. Moją jedyną drobną skargą jest pas rzepowy. Są dwa plastikowe klipsy na prostej i D. Zapinany rzep przez d, a nie prosto. Koniec ma dwie części pętli na rzepy, które same się zakładają i nie robią nic, co mogę powiedzieć. Ale poza tym małym uściskiem jest to naprawdę dobry produkt. Gdyby mocowanie zostało uporządkowane, byłoby to produkt orsum. Kupiłem go, żeby nagrywać wideo podczas wspinaczki, aby pokazać ręce prawdopodobnie kupię drugi nie widziałem pierwszy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    To jest drugi z tych, które kupiłem. Podoba mi się, jak można go używać na ręce lub nadgarstku. Jest bardzo wygodny. Pasuje do szerokiej weryfikacji rozmiarów dłoni, ale prawdopodobnie najlepiej działa z ręką od 80 mm do 95 mm w poprzek dłoni. Moja jedyna skarga to mechanizm obrotowy, a ty musisz się upewnić, że nie uszkodzisz kamery, jeśli odpadnie. Pierwszy, który kupiłem miał mały problem z rzepem, jak widać na zdjęciach. Nie robi to różnicy w użyciu mocowania kamery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2019

    Hala madred

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2019

    es cómodo y fácil de usar aunque al mínimo salto o bache en velocidad, la cámara se suelta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Jó anyagú, jól illeszkedik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Dobry uchwyt dla GoPro. Jakość jest dobra (standard PLUZ)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2018

    Just received my wrist/hand mount for GoPro. Works beautifully. I used on my bike ride and was able to film the trip with camera facing forward. I could turn it to face me. I like it better than my handle bar mount because the camera is strapped to me so when I dismount I can still film without having to first unscrew it from the bike. Great value and reasonable quality for the price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2019

    回転するところは少し固めになっていて少しの揺れなら全く回転することはありませんでした。 回せないほど硬くなく、とてもいいなと思いました。 good!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    This is really good wrist holder for GoPro. It's not genuine of course, but material and build is really good if you don't want to spend big money on original GoPro products. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2018

    It's not stellar quality, but it's above puluz quality. For the price it does it's job quite well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 774
    • Ft5 143
    • Ft4 408
    • Ft5 509
    • Ft2 938
    • Ft2 938
    • Ft14 702
    • Ft14 702
    • Ft3 673
    • Ft5 509
    • Ft2 569
    • Ft2 938
    • Ft9 020
    • Ft2 206
    • Ft2 203
    • Ft3 673
    • Ft7 715
    • Ft4 774