Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-27 18:46:32

    Commande très bien Reçue ( voici déjà plus de 10 Jours ,Excusez-moi de ne pas vous avoir Informé ) Produits Parfait Je vous Remercie pour cet Envoi Rapide & Protégé Cordiales Salutations ,@+ Site @+

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-07 13:58:45

    PULUZ 2.5D Curved Edge 9H Surface Hardness Tempered Glass Screen Protector is very good. Be very careful on installation

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-14 23:50:57

    Ok

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-10 08:10:48

    seems ok, still have to place

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Well fit.

    2018-09-13 15:08:01

    This is the best fit of all my other brands. Need to see how it works in the rain. All other brands have rain seeping in between the protector and the LCD.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    screen protector

    2018-02-12 11:49:22

    absolute easy to fit no air bubbles it fitted perfectly now i dont have to worry about scratching screen on zips and other stuff hanging round my neck now looking for them for other bodies i have

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    PULUZ Tempered Glass Screen for Nikon

    2017-09-20 12:19:42

    No Instructions or diagrams were provided and the instructions for a cell phone protector was used with some success. Great price and the protector seems to work as described.on my Nikon 800.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-27 23:51:38

    Simple to set up, flawless operation. 5 star product.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-01 07:55:06

    muito bom o produto recomendo.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ok ok

    2019-02-27 01:29:56

    Ok

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>