Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Dobry produkt ogółem Sprawdź wtyczkę uziemienia, która dla mnie była zamontowana na farbie podwozia i nieskuteczna. Ostatecznie również zmienić białą szkocką w nie góra lub nawet mały boczny Ventilo dość hałaśliwy. Poza tym, moje PCB są idealnie zuchwałe i jestem zadowolony z tego małego pieca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    If you are an owner of T-962 you have to make a few changes in order to avoid dirty smoke and smells, you have teardown the device in order to replace the nusty paper tape all over with capton tape and you will have a nice oven to cook everything you need but don't try food :)!!!. Another issue is the buttons it's very easy to press by accident twice the buttons and to make mistakes but as i know it's a common problem for this model, The device is as expected for the price is very nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Zoals ergens anders in de reviews te lezen valt , eerst eens open maken en de schildersplakband verwijderen voor de rest ziet alles er prima uit zeker voor die prijs . Op net staan tal van bouwontwerpen met bakoven enz... maar voor 144€ kan je niet zelf beginnen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Ostrzeżenie ten produkt, który jest prawie dobry może być niebezpieczny i producent wie o tym! Tusza nie jest uziemiona (niesłusznie uziemiona z powodu drapania farby) i użycie taśmy maskującej farbą w celu ochrony elektroniki powoduje, że nie ma złych oporów, które zastąpi Kapton.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Arrived today, and have had it turned on for a little test. I will say that it overall looks good. I will say that the cabinet fan is noisy. And if you do a little research on it you will find a few things that should be changed. I did open mine, and can see that they are still using painterstape to isolate the controller parts from the insulation. Its not a big deal, I will replace that, and if you are aware of that, and looks at the general build, I think its very nice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ordep4
    ES
    28/01/2022

    COŚ WAŻNEGO Wiele filmów pokazuje, że przyciski nie działają na tego typu maszynie. Ale problem polega na tym, że musisz przytrzymać przycisk, aby działał idealnie Taśma musi zostać wymieniona, a połączenie uziemienia musi być dopracowane, jak pokazano w wielu filmach Wszystko inne jest perfekcyjne Bardzo dobry zakup za cenę, jaką ma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    The product is working properly. Enough for hobbies

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Super szybka dostawa. Świetna rzecz jak reklama. Wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Produkt pasuje do opisu! szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Produkt dostarczony bardzo szybko i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Bardzo dobry, mały piekarnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$355.83
    • US$89.88
    • US$35.99
    • US$117.80
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$55.65
    • US$53.12
    • US$49.99
    • US$8.07
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$4.61
    • US$91.99
    • US$10.38
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$25.40