Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/12/2020

    Dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Otrzymałem podziękowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Świetny portfel, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Jest piękny, choć uważam, że jest trochę źle zbudowany, tylko na zewnątrz jest skóra, w środku jest pozornie delikatny materiał, również znalazłem go trochę duży, ale i tak mi się podoba, zobaczmy jak długo trwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2018

    REVIEW: Cartera de 9 Sostenedores Tarjetero Monedero de Cuero. Equipo Banggood: Buena tienda online. Pagina intuitiva. Servicio de Soporte: Gracias por su atención y servicio ante dudas, e información. Sobre el envió: Bangood, Singapore post, y 4-72 Colombia, me llego todo, completo, en buen estado. -sobre mi pedido: --Pro: si es lo que solicite: ok, es el modelo solicitado: ok, y el color especificado: ok. --cons: nada en especial. Recomiendo Bangood. Recomiendo pagar el envió con Tracking. Se ve bien el producto. Un poco de paciencia. Recomiendo comprarlo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Niezły produkt, tani, ale silny. Polecam. Zamek jest magnetyczny, dużo miejsc na karty. Identyfikator i samochody pasują do środka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Bardzo szybka dostawa i produkt w doskonałym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Stosunkowo szybka dostawa, rozsądna jakość biorąc pod uwagę cenę. Pasuje do zamawianego bez naprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2018

    Прибыл быстро, качество хорошее

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2017

    Fast delivery with good shape and condition it's larger than I thought from it's picture all good. Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 624
    • Ft8 715
    • Ft10 894
    • Ft10 894
    • Ft13 800
    • Ft11 621
    • Ft6 535
    • Ft9 803
    • Ft11 621
    • Ft14 527
    • Ft11 982
    • Ft15 253
    • Ft4 400
    • Ft10 124
    • Ft6 171
    • Ft12 709
    • Ft8 803
    • Ft6 111