Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    Zig-Zag! jest ruch, aby dla dobrego partnera. Jeśli jest używany często to musi być zrobione Tygodniowo i wszystko będzie dobrze 😁 To jest trochę kłopotliwe montaż, ale przyzwyczajasz się do tego szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Otrzymany produkt dzisiaj, nadal musi go złożyć, chciałby lepiej zaprojektowany system w systemie regulacji, aby pokazać kąt i stopień za pomocą narzędzia strony trzeciej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Bardzo dobry zestaw do skrobania noży. Jednak śruby w pierścieniach blokujących szybko się przewracają i muszą zostać wymienione. Dlatego o jeden punkt mniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    To działa, jednak mocowanie i połączenia wymagają poprawy dla jasnego i doskonałego ostrzenia. Stosunek ceny do wydajności wynosi ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    item received and is as advertised. box was damaged due to transporters but the item is fine. thanks

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Nie. Chcę tylko nacisnąć rozkaz, miejmy nadzieję, że jak zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Dobry produkt, wszystko jest nawet kamieniem. Ma pan mały magazynek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Cześć Piłka musi być Metalem, a nie Nylonem. Dostawa trwała dłużej niż się spodziewaliśmy. Pozdrawiam Johan, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Dobre narzędzie. Trochę kosztuje dostosowanie, ale po zrobieniu jest łatwe w obsłudze. Przesyłka szybko, zakończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 579
    • Ft6 287
    • Ft6 916
    • Ft7 230
    • Ft3 771
    • Ft12 577
    • Ft14 162
    • Ft8 715
    • Ft2 551
    • Ft25 025
    • Ft7 988
    • Ft18 033
    • Ft4 714
    • Ft24 698
    • Ft9 441
    • Ft9 479
    • Ft64 290
    • Ft20 125