Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Polecam go każdemu, kto potrzebuje dobrego produktu. Oryginalna i jakość. Posiada 8 baterii lub 12v wejścia adaptera. Karta SD i wejście micro USb są dostępne. Jeszcze go nie przetestowałem i dam ci dodatkowe powiadomienie, kiedy to przetestuję. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Kamera kompaktowa, łatwa w obsłudze. Menu jest łatwe do interakcji i ustawienia. Weź kartę micro SD, żeby zapisać zdjęcia. Test fotograficzny został przeprowadzony w nocy w ciemnym i jasnym środowisku i wszystko działało do tej pory. Pozostaje sprawdzić, czy jest naprawdę wodoodporny na chlapanie i deszcz... Dostawa była szybka, z europejskiego magazynu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przyszedł na czas, jest wymagający opakowania, jest z dobrego materiału, jest dobra cena, wypróbowałem go w domu, działa dobrze, spełnia moje oczekiwania bardzo, dziękuję!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Dobry produkt, działa bardzo dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Ładne. Nie przetestowaliśmy go jeszcze, ale wydaje się być dobrym i obiecującym aparatem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Jeszcze tego nie przetestowałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Kupiłem go ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Μετά της πρώτες δοκιμές είμαι πολύ ευχαριστημένος για την δουλειά που το θέλω!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo dobrze. Z wyświetlaczem Icd. Perfect nie potrzebuje innego urządzenia do sprawdzania zdjęć.. Bardzo dobry produkt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Duża wartość dla pieniędzy, działa jak trzeba. Umieścić jakąś klejącą taśmę na bateriach, aby upewnić się, że pozostaną w ładowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft66 596
    • Ft13 172
    • Ft14 488
    • Ft29 781
    • Ft42 238
    • Ft8 013
    • Ft10 480
    • Ft31 335
    • Ft37 033
    • Ft43 163
    • Ft22 079
    • Ft23 122
    • Ft7 705
    • Ft25 280
    • Ft74 458
    • Ft59 920
    • Ft59 920
    • Ft6 666