Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(237)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(237)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Dostałem aparat po około tygodniu, na Słowację z magazynu CZ. Właśnie testowałem na zewnątrz. Moja główna skarga jest taka, że naprawdę obraz jest praktycznie 3MP. Jeśli powiększę obraz 12MP do 100%, to jasne jest, że nie ma żadnych przydatnych szczegółów. Jeśli w Gimp, skaluję obraz na 3MP, wciąż dostaję taką samą użyteczną ilość szczegółów, ale z obrazem 1/2 wielkości. Chyba do marketingu zapisze 12MP obrazów? Nie wygrasz z nim żadnych konkursów fotografii dzikiej przyrody, ale wygląda na to, że powinno to być odpowiednie do nadzoru nad tym, co zwierzęta przemieszczają się przez obszar. Póki co, testowałem na kurczakach w ciągu dnia. Wystawię jednego do lasu, żeby sprawdzić dzikie zwierzęta.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Nie kupować to prawdziwe gówno! Zdjęcia są nagolone, a filmy nie są widoczne. Banggood oferuje zazwyczaj wysokiej jakości produkty, ale tam jest punkt zerowy. Usługa po sprzedaży, po wypełnieniu formularza mówi mi, że jest błąd parametru, więc nie mogę go wysłać. Zobacz załączone zdjęcie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Excelente equipamento. Comprei para registrar atividades noturnas e se mostrou excelente nas duas condições, tanto a noite, quanto de dia. O dispositivo faz gravações de 10 segundos, o bastante para fazer o registro e também faz fotos. Farei mais testes durante minhas viagens de aventura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Małe i łatwe w użyciu. Kamuflaż działa dobrze. Ukryłem się na drzewie, żeby złapać psie kupy od sąsiadów. Jest wyposażony w adapter kart tak łatwy do odczytania karty pamięci na komputerze i regulacji czasu nagrywania i trybu zdjęcia w razie potrzeby. Chcieliby szybsze nagrywanie od Ruch, ale może dlatego, że tak wysoko na drzewie. Czas pracy baterii jest jeszcze do przetestowania, ale jak na razie dobrze. Jakość obrazu wydaje się w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny mały aparat do użytku. Ustawianie wymaga włożenia baterii i włączenia. Użyłem go, żeby zobaczyć jak myszki tłuką moje pułapki i złapały mysz poruszającą się 6 stóp dalej jakieś 50 razy. Jedyne co musiałem zrobić, to zrobić wspornik, żeby stał sam, bo nie miał płaskiego dna, więc przywiązałem go do małego kartonowego pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2020

    W cenie nie można tego poprawić. Działa naprawdę dobrze. Jeśli chcesz spróbować filmowania przyrody, to jest konieczne. Bardzo polecam. Dzięki, Banggood.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt taki sam jak w opisie. Otrzymałem w stosunkowo krótkim czasie, a nawet koszt 178.00 R nie był opodatkowany w RFB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Świetna kamera dla pieniędzy, a ja sprawdzam ją z 5v USB. Jest recenzja wideo i dużo materiału testowego na moim kanale YouTube, przeszukaj Bobflymana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Infra red results are quite clear, daytime gives a fairly low quality image but passable. English instructions are clear and easy to understand. The cat on the fence is about 10m away and the trees in the background 15m.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo mały :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,432
    • Ft10,228
    • Ft3,759
    • Ft7,147
    • Ft41,967
    • Ft21,759
    • Ft11,422
    • Ft7,657
    • Ft50,671
    • Ft19,490