Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Zamówiłam i przyjechałam w ciągu tygodnia. Jestem bardzo szczęśliwy, aby cieszyć się retro gry łatwo. Jednak drążek analogowy nadal jest na drodze operacji klawisza krzyżowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Produkt był bardzo dobry, ale i tak zajęło mi trochę czasu. To może być ważne, aby czekać cierpliwie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Konsola wykonana dość dobrze, ponieważ jest z gumowanego tworzywa sztucznego i mocna. Polecane, ale nie jest. Znakomity widok na ekran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Czuję dużo ciepła wokół lewego kontrolera, ale jak na razie jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Tydzień przed spodziewaną dostawą. Pakowanie było świetne, a Pokiddy jest niesamowite. Dzięki Banggook

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Długo to trwało, ale przybyło gładko po wysyłce i wszystko działało bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    思っていたよりも早く到着致しました。 そして、素晴らしいモノでした。 毎日が楽しみです。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Well done. Got my package to me very fast. Seems to be a fast and secure service. I would definitely recommend Banggood to everyone 10/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo dobrze!!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 774
    • Ft50 183
    • Ft33 120
    • Ft16 056
    • Ft45 164
    • Ft11 707
    • Ft26 763
    • Ft41 149
    • Ft47 506
    • Ft30 108