Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2021

    Bardzo zadowolony, doskonały dodatek do mojego laptopa. Wystarczy podłączyć za pomocą dostarczonego kabla USB-C, łatwe do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Wystawa jest świetna! Bardzo lekkie i praktyczne, jeden USB-C wystarczy do pracy, Działa z Macbook PRO doskonale! 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Ekran przybył z martwą linią pikseli i odłączonym wewnętrznym panelem. Ekran był z linią martwych pikseli i luźną płytką połączenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Telewizja w kamperze i w ogrodzie działa dobrze & tanio. Mam kilka zawsze świecących pikseli na dole po prawej stronie w obszarze oświetlenia tła. Nie ważne dla telewizji. Myślę, że do gier (hardcore gra...) nie wziąłbym wyświetlacza. W przypadku telewizora w HD 1080@30 przy użyciu Samsunga DEX wyświetlacz jest hitem. Zużycie energii jest przyjemnie niskie. Tablet może zapewnić wystarczającą moc wyświetlacza, ale nie na zawsze. Za pomocą Power Bank 10.000mh Usb c lub adaptera Kfz Usb c c można podłączyć wyświetlacz (złącze usb c pd) i tablet Samsung (drugie złącze USb c Video) działa tylko z chronionym(przy HD) MI hdcp) treści z Prime, Netflix, Disney lub bibliotek multimedialnych. Jest to bardzo gładkie i na około 160 euro okazja... Zobaczmy, czy za dwa lata będzie monitor 19-calowy o podobnym niskim zapotrzebowaniu na energię (<15 Wat) nad USb c. Do tego czasu mam nadzieję śledzić EM z tym urządzeniem mobilnym i w ogrodzie TV lub po prostu obecnie. Nie mogę oceniać służby. Zachowałem również wyświetlacz z kilkoma błądami pikseli, ponieważ nie jest to zauważalne przy zwykłej odległości TV. Pozdrowienia dla morświnów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Naprawdę ładny monitor. Ma minimalną metalową ramę, która sprawia, że wygląda ekstra. Działa zgodnie z oczekiwaniami i ma wiele opcji dostosowania obrazu, więc na pewno znajdziesz ładne ustawienia dla swoich potrzeb. Czuję się lepiej niż oczekiwałem za tą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Monitor jest w porządku. Lekki, kompaktowy, dobre płótno. Dotarł idealnie około 30 dni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Świetny produkt, ale jak mogę dostosować podświetlenie i jasność? Nie mogę go znaleźć, proszę pomóż...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    To działa perfekcyjnie! Jestem bardzo zadowolony z monitora!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dziękujemy za produkty. Działają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$274.99
    • US$399.99
    • US$559.99
    • US$219.99
    • US$204.99
    • US$219.99
    • US$199.99
    • US$179.99
    • US$159.99
    • US$324.49
    • US$149.99
    • US$469.99
    • US$374.99
    • US$649.99
    • US$738.09
    • US$318.99
    • US$465.99