Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(168)
    • 5 Gwiazda(157)
    • 4 Gwiazda(6)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2024

    Dostawa była szybka, a produkt jest doskonałej jakości. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2023

    W krótkim czasie, dostałem to. Opakowanie uległo niewielkiemu uszkodzeniu, ale produkt nie został uszkodzony. USB działa dobrze, ale jeszcze nie próbowałem uruchamiać samochodu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2023

    Moja bateria nie wyczerpie się, chyba że siedzę w samochodzie, słuchając muzyki i puszczając powietrze, czekając na wydarzenia moich dzieci. Ale ta kompaktowa bateria za każdym razem sprawia, że wracam na drogę. Możliwość ładowania telefonów i innych urządzeń to taki plus!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Jones
    IT
    01/09/2023

    Jasne i proste instrukcje, Skakanie akumulatora samochodowego zajmuje kilka sekund. Działa niesamowicie dobrze jako przenośne źródło baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2024

    Paczka dotarła dość szybko i bez uszkodzeń. Testowane funkcje działają. Jeszcze nie udało mi się przetestować uruchamiania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2023

    Powiem krótko ZAJEBISTY. To jest idealnym modelem do awaryjnego podpalenia gdzieś nie mamy dostępu do prądu. Zabierałem go na kemping kilka raz. Poradził sobie ze odpaleniem mojego auta, miał nawet jeszcze prządu do ładowania mojego smartfonu. Gdyby się ktoś zastanawiał to jak najbardziej polecam posiadać urządzenie tego typu. Już mi dwa razy dupę uratował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2024

    wszystko w porządku z produktem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2023

    Wygląda dobrze. Produkt wysokiej jakości. Jeszcze tego nie sprawdziłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2023

    Wszystko było w porządku, z wyjątkiem tego, że sklep chciał dodatkowe 10 euro po zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2023

    Wszystko dobrze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.99
    • US$62.99
    • US$73.99
    • US$86.99
    • US$64.99
    • US$54.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$184.99