Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1804)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1804)
    • 5 Star(1759)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Urządzenie przybyło bezproblemowo, podobało mi się ich zabezpieczenie, jak i adapter, działa prawidłowo, czas, aby dostać się tutaj w Brazylii był dobry, Nie podobało mi się tylko to, jak poczta wzięła mnie do ręki, a z samą pocztą, wszystkie usługi w Brazylii były doskonałe

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Produkt dotarł w świetnym stanie, a w ciągu czasu, zaczęli pakować i wysyłać 16/06, w dniu 20/06 obiekt został wywieszony, a 22/06 dotarł do Brazylii, ale został zaktualizowany na poczcie 28/06 (Niestety uiścił opłatę w wysokości 229,49, którą uiszczę tego samego dnia, kiedy zostałem podliczony, a następnego dnia boleto zostało zatwierdzone, 03/07) 21 lipca przybył do mojego domu, który jest w Pará. (* Produkt pozostawał prawie 10 dni sam w ETSC Salwadoru, BA*). W każdym razie, nie używałem jeszcze urządzenia dobrze, ale jak na razie spełnia wszystkie oczekiwania, głównie dlatego, że wziąłem go z 38% zniżki, płacąc nieco ponad 1 300,00.

    Komentarze (27)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Produkt dotarł nietknięty, transport z Chin do Brazylii był szybki, problem był tylko po wjeździe do Brazylii, że to trwało trochę dłużej, ale nic absurdalnego. W sumie to było 20 dni od momentu zgłoszenia w Chinach do przyjazdu do mojego domu. Podatkowano mnie, ale i tak się opłaciło. Produkt jest doskonały, to już jest z filmem i idzie z czapką. To był mój pierwszy zakup i doświadczenie było wspaniałe!!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Η Παραγγελία έκανε 45 με 50 μέρες να παραλάβω και μάλιστα ήταν σε προσφορά για προπαραγγελίες και με το που έληξε η προπαραγγελία η τιμή μιώθηκε και άλλο νιώθω λίγο κορόιδο όσο αφορά την τιμολόγηση που έγινε σε εμάς που κάναμε προπαραγγελία. Το τηλέφωνο είναι άψογο The Order took 45 to 50 days to receive and in fact it was on offer for pre-orders and with the pre-order expiring the price dropped and I still feel a little sucker regarding the pricing that was done to us who placed a pre-order. The phone is perfect

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Kupiłem 02 poco x3 pro 8GB 256GB, jest dobrze zapakowany bez żadnych uszkodzeń pudełka, a także na parę, bardzo piękne obrazy z kamer bardzo dobre, do tej pory wszystko działa normalnie. bardzo dobry sprzedawca był warto, wysłał moje urządzenia bez wad, polecam,,, jest najlepszy, aby nie być opodatkowany VALEU BANGGOODD,

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Dostawa dotarła wcześniej niż oczekiwano, zgodnie z przewidywaniami z dnia 02/11/2021, a dotarła 28/10. Bardzo dobrze zapakowany produkt, top... Jedynym punktem w dół, jeśli ma, jest przewodnik importowania, który znamy tylko wartość, gdy przechodzi przez sito recepturę. Ale i tak było warto....Wszystkiego najlepszego! Polecam wszystkim....

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Najlepszy stosunek jakości do ceny, jaki możesz znaleźć. To najwyższej klasy urządzenie w cenie pośrednika. Jest szybki, działa praktycznie wszystko bez dławienia, ma dobrą kamerę, dużo miejsca do przechowywania, a jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca na rozszerzenie karty pamięci. Kupiłem niebieską dla żony i złotą dla teściowej. Spodobał im się. Prawie sam sobie kupiłem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Kolejna świetna transakcja i świetny telefon. Paczka przyszła dokładnie 17 dni roboczych po zakupie, bez zwłoki. Nienaruszona. Bawię się teraz przy ustawieniach, ponieważ trudno jest pożegnać się z moim Poco F1 (zdjęcia zrobione przy jego użyciu). Zdecydowanie to sugeruje, specyfikacje są w wysokiej cenie, że to nierealne

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Naprawdę podobało mi się urządzenie, to przybyło bardzo dobrze zapakowane i szybko, Zostawiam komentarz pisanie z nim, co najlepsze nie byłem opodatkowany, przybyło na RJ dość szybko i bez żadnych opłat, kupię więcej w Baangood, Wszystko poszło bardzo gładko i zobacz, że jest to mój pierwszy zakup....super polecam

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Przybył bardzo szybko, w porządku zapakowany i wszystkie akcesoria opisane w ogłoszeniu, Otrzymałem dziś 12/15/21 kupił dzień 25/11/21......nie opodatkowany(dzięki Bogu) ale chyba po prostu miałem szczęście, że mój przyjaciel był opodatkowany zakup w tym samym ogłoszeniu... Jeszcze nie testowałem telefonu, więc uaktualniłem komentarz po wykonaniu wszystkich testów

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$169.99
    • US$359.00
    • US$359.00
    • US$94.99
    • US$129.99
    • US$329.99
    • US$109.99
    • US$219.00
    • US$159.99