Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2708)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2708)
    • 5 Star(2641)
    • 4 Star(50)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Uwielbiałem urządzenie, a do tego jest super płynny (co pewnie już wiecie) ma również zestaw kamer, które szczególnie pokochałem. Widziałem wielu ludzi mówiących źle o kamerach i myślałem, że mi się to nie spodoba, ale wręcz przeciwnie. Wiem, że nie są najlepsze na rynku, ale są super dobre. Kupiony 27/07 i przybył dzisiaj, 12/08, to było 15 dni z rzędu, mega szybko. Miałem szczęście, że nie byłem opodatkowany, więc to nadrobiło wiele. Sprzedający zadeklarował 106 dolarów. Zostawię poniżej odcisk mambatora dla każdego, kto jest ciekawy procesu dostawy, jak ja. Na dodatek personel Banggood dał spektakularne usługi. Kupiłem w złym kolorze i mogłem zamienić się z wirtualnym pracownikiem bez problemów. Myślałem nawet, że będzie w złym kolorze, ale to bez problemu.

    Komentarze (28)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Dobry wieczór Brazylia, urządzenie przybyło idealnie, ani nie zepsuło się w pudełku. Zakup został dokonany na 6/15/21 przybył w mojej ręce dzisiaj 12/07/21 więc tylko podziękować personelowi Banggood za wydajność i bezpieczeństwo, które oferuje swoim klientom. Obs został ustalony w wartości 303 r. Real. Mieszkam w wewnętrznym SP, ale to było po prostu cenne dla świetnej aparatury

    Komentarze (25)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Szybka przesyłka i dostawa. Towar był u mnie w dwa tygodnie od zamówienia. Dostarczył kurier GLS, przesyłka widniała jako nadana z Belgii tak że żadnych dodatkowych oplat typu VAT albo cło nie było. Telefon działa wyśmienicie, w tej cenie myślę że nic lepszego bym nie znalazł. Niezdecydowanym polecam.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Perfect phone, exceeded my expectations, strong battery, very fast processor and very quick charging. LCD screen is better that in other phones but not as good as an Amoled. Arrived fast with EU Priority line, well packed in perfect condition. I think one of the best buys I've ever done. Thank's Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo szybki telefon. Wszystko włączają pioruny. Kamera jest dobra, ale podnosi poprawę. Lepiej będzie z Gcamem. I jak zawsze, bardzo starannie przygotowany pakiet z bangood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Przylecę do Peru za trzy tygodnie, muszą być cierpliwi przy dostawie, ponieważ wysyłanie jej zajmuje około tygodnia, a przyjazd trwa jeszcze tydzień. Jeśli wyślesz wiadomość do sprzedawcy, powoli widzą wiadomości, ale odpowiadają. Komórka jest idealna w cenie, bardzo szybko, zawiera futerał i zasilacz.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • MiDiOS
    AU
    28/06/2021

    Shipping time: received the phone in 3 weeks in Sydney Australia. Bought a case from China at the same time. The case and the phone match perfectly. Phone: came with an EU plug and a plug connector so I can use the EU plug in Australia, just a bit ugly when the EU plug is on the top of the plug connector to charge the phone. The phone itself is very good, fast speed and smooth screen to touch. Long -lasting battery can be fully charged in about 2-3 hours. Once it's fully charged, it can last for 2 days when I use it as the way of using Sumsung S9. The functions and features can compete with the sumsung S9 I used. I'm really satisfied with the phone . Downside: the phone came with a few free game apps,e.g Jewel Blast, Bubble Shooter and Dust Settle. These games are actually free ads for many many other games. I played a coupe of them, it's fun. However, whenever I reached one level, then another game would pop out which was really annoying. So I uninstalled all the free games. Tracking information: tracking didn't move for at least 10 days, so not sure where the phone was: in HongKong or in Australia?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Jak zawsze Bangood jest w% 100 niezawodny. Nie ma nic do zarzucenia, zespół był całkowicie chroniony. Otwarłem go, ponieważ zwyczaje kraju sprawdzają, czy jest eksportowany, ale nie ma problemu. Teraz rozpakować i udowodnić, że taka jest jego wydajność. Dziękuję bardzo Bangood, będę nadal kupować produkty od Ciebie. Pozdrawiam

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Telefon został zakupiony w dniach 11-27, dotarł 13/12 w domu. Według mojej żony nie byłem opodatkowany z powodu ubezpieczenia. Muszę tylko podziękować sprzedawcy, umieścić wartość referencyjną znacznie poniżej tej zapłaconej na rachunku! Komórka przybyła idealnie do domu, bardzo dobrze zapakowana, kamera, projekt, szybko, cholera. Super polecam, ale nowe telefony są bez słuchawek! Ale super polecam sklep i sprzedawcę, stronę internetową. wielkie doświadczenie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Pudełko nie było porysowane w szczelnym opakowaniu. Zamówiłem 28 czerwca i dotarłem 4 lipca. Ekran posiada również duże 120hz LCD, co sprawia, że działa całkiem płynnie. Będzie używany jako nawigacja rowerowa. Rakuten Unlimit nie stanowił problemu z danymi. Brak uszkodzeń Szybkie przesyłki Dobra wydajność kosztowa 谢谢

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$509.00
    • US$119.99
    • US$249.00
    • US$109.99
    • US$179.99
    • US$399.99
    • US$499.00
    • US$309.99
    • US$249.00
    • US$329.00
    • US$149.99
    • US$189.99
    • US$159.99
    • US$109.00
    • US$409.99
    • US$99.99
    • US$229.00
    • US$27.99