Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(447)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(447)
    • 5 Star(434)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Moje zamówienie właśnie przybyło, to jest dobrze zapakowane w opakowaniu, telefon komórkowy przyszedł jak na reklamę, poco m3 do pięknego aparatu zbyt, najwyraźniej wszystko działa normalnie, przód je i plecy bardzo dobre obrazy, Super polecam hô sprzedawcy gratulacje., VALEU BANGGOOD, nie przyszedł film już na ekranie urządzenia i inny okładka

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dzień dobry mój telefon przybył dziś bardzo dobrze zapakowany proszę 1 miesiąc i 4 dni, aby dotrzeć do Brazylii, stan Pernambuco, więc nie podoba mi się, ponieważ wyszło to bardzo drogie, ponieważ chciałem zaoszczędzić Po prostu nie przetestowałem jeszcze chipów

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Sam telefon jest świetny za taką cenę. Wyświetlacz jest bajeczny, tak krystalicznie czysty. Akumulator jest świetny, trwa dłużej niż jeden dzień dla użytkownika ciężkiego. 6gb RAM robi różnicę, jest tak szybki i szybszy. Ogólnie rzecz biorąc, podobał mi się wszystko z tego telefonu. Nie podobał mi się tylko czas dostawy. Musiałem czekać ponad miesiąc, gdy zostanie dostarczony do nadawcy z jakiegoś powodu. Poza tym, jestem zadowolony z telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Kupiony dla mojej matki w prezencie, i to dotarł w porządku mobile wydaje się być bardzo dobry nawet, sprzedawcy są najlepsze można kupić!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Produkt zapakowany w dobrze wzmocnioną folię bąbelkową. Super szybka dostawa, szkoda, że została naładowana na pocztę, co doprowadziło do droższego produktu, ponieważ celem było oszczędzanie.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Doskonały zespół

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    comprei o produto dia 23 de março, chegou hoje depois de ser taxado dia 1 de maio , paguei dia 2 de maio , saindo da china dia 24 de abril , vai ser difícil depois desta experiência.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Jak narazie swietnie! Zwłaszcza sygnał 5g jest zbyt szybki! Akumulator jest tak samo dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przyszedł bardzo starannie pakiet, takt, działa świetnie z ekranu ochraniacza już na telefon, etui na telefon i usb szybka ładowarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Piękny telefon komórkowy, elegancki i cena bez względu na to, przybył w wyznaczonym czasie, doskonały sprzęt, polecił sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$184.99
    • US$144.99
    • US$339.00
    • US$164.00
    • US$99.99
    • US$179.99
    • US$149.00
    • US$114.99
    • US$229.00
    • US$102.99
    • US$134.00
    • US$539.00
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$239.99
    • US$219.99
    • US$244.99
    • US$199.99