Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(221)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(221)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2021

    Przedmiot otrzymał dobrze zapakowany, jak zawsze. Ten model telefonu od Poco jest bardzo dobry jak na swoją cenę. Ogólna wydajność jest znakomita . (zwłaszcza od teraz, że piszę tę recenzję i jest ulepszona w MIUI 12.5) I jest to 5G!!! Jedyne, co chciałbym, to powiadomienie led, a może akumulator Poco M3 (6000MAh)...

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Ten TLF jest wspaniały, szybki i potężny. Kamery i ekstremalnej jakości za swoją cenę jest najlepsze 5g rynku z NFC. I nie ma czego zazdrościć procesorowi Snapdragon ten mediatek, który nosi muchy i z baterią, że nie kończy się go w 3 dni. W końcu najwyższy.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Jest drugim tlf tego samego modelu i marka jest telefon Ferrari.Nie Nie ma nic za tę cenę z wysokiej - koniec bonusów. 5G. i NFC.. I przybywam przed terminem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Oryginalny Xiaomi Poco M3 5G Smartphone. 4GB RAM i 64GB Rom. Mediatek Dimensity 700 procesor. Bardzo dobry ekran IPS i kamera 48MP. Zdecydowanie jeden z najlepszych smartfonów w tej cenie. Dobrze zapakowane i szybka dostawa. Dobra cena. polecam kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Buygoodbest rating (1-10): Quality: 9 Price: 10 Package: 19 See detailed video about the phone here: https://www.youtube.com/watch?v=QBb-xardLII Videos from all the products: https://bit.ly/3qVuKWD ✶✶✶ Support the channel about banggood.com products ✶✶✶ 👍Like and share the video! RING THE 🔔 AND HIT THE 👍 IF THAT VIDEO HELPED YOU! Comments: Great product, wih quality. pictures are great. sound could be better its just ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Pudełko jest nienaruszone, produkt jest jak się pojawia w opisie, bardzo dobry telefon, dobry ekran, wystarczająca pamięć do mojego użytku, wysoce zalecane sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    классный телефон, купил жене, но она его разбила об стенку, так как ожидала что я ей куплю 12 айфон. ну что отдал в ремон, заменили дисплей, и теперь я хожу с этим говном.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    otrzymane przed oczekiwanym czasem. Pudło z przedmiotami jest dobre... nie ma wgniecenia, a plastikowa osłona nie jest rozerwana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Zajęło to 14 dni, aby dotrzeć Ładny telefon Dobra jakość Bardzo zalecane To mój drugi raz kupić telefon xiaomi i jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo piękna. Przybyłeś przed terminem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$329.99
    • US$329.00
    • US$269.99
    • US$319.99
    • US$219.00
    • US$189.99
    • US$249.99
    • US$179.00
    • US$154.00