Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(605)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(605)
    • 5 Star(583)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Bardzo dobry telefon komórkowy w nie do pobicia cenie! Świetny wyświetlacz kolory są jasne i pełne, a kąty widzenia bardzo dobre Przetwarzanie jest doskonałe Szalenie dobry występ tam również hazardzisty dostają swoje pieniądze warte 🎮 120 serca z 360 rytmem dotyku serca można znaleźć inaczej tylko w górnej części obszaru Bateria trzyma pomimo intensywnego użytkowania Zdecydowanie polecam i zawsze kupię go ponownie 💯💙

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Kupiony od tego detalisty po złych doświadczeniach z oficjalnym detalistą Xiaomi, który z absurdalnych powodów anulował mój preorder 4 dni przed premierą bez powodu. Tutaj zamiast wszystko idzie płynnie, udaje mi się uzyskać 8+256 wersji po dwóch i pół tygodnia przybywa telefon, co sprawiło, że doświadczenie jeszcze bardziej doskonałe. Rozpakowywanie naklejek, osłonka, aux kabel do 33-watowej ładowarki. Telefon ma „lustrowane" plecy, które trzyma dużo odcisków palców, co zmusza do używania okładki, aby uniknąć brudnego i źle utrzymanego wyglądu na dłuższą metę. Ciężka waga dla telefonu 6,7 cala to 199 g. Czujnik odcisków palców działa 9/10, z głównym odciskiem palca, ale brakuje go z tymi wtórnymi. Zawsze-on ma błąd, że nie może być aktywowany tylko w stałych godzinach. Doskonała funkcja WiFi 6, która maksymalizuje połączenie (do 860 w pobraniu i 105 w górę) oraz połączenie 5g. dobre rozładowanie, że związane z procesorem nie podgrzewa telefonu prawie nigdy, jeśli nie jest pod wpływem stresu, również bateria wystarcza średnio 1 g do nie intensywnego użytkowania (brak gry i mało strumieniowania), brak optymalizacji ładowania, Niestety prawie bezużyteczne super oszczędzanie energii, które nie przynosi prawie żadnej poprawy. Wyświetlacz ma moc graficzną, która zwiększa się do 1440p60 z doskonałą równowagą kolorów dzięki samooświetlającym pikselom, funkcja HDR+ dobrze zarządza światłem i cieniami. Szybkość odświeżania 120Hz jest doskonała, szybka i nie traci jakości w okresie przejściowym. W moim przypadku jedyny irytujący problem, jaki zauważyłem jest związany z czujnikiem zbliżeniowym (często niedokładnym i opóźnionym); o niższym poziomie zamiast jakości dźwięku, tak dobra, ale z małym basem i generalnie nie za głośno; także prędkość wskaźnikowa, kiedy chcesz odblokować telefon przez PIN, Często nie rozpoznaje bardzo szybkich dotyków i jest zgubiony, zmuszając do wolniejszego wstawiania. Jakość wideo jest bardzo dobra, z 120° szerokości i możliwością strzelania do 4k przy 30fps.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Bardzo dobra jakość i ogólna wydajność, chipset Snapdragon jest bardzo w stanie zrobić wszystko z pewnością i łatwe, bardzo dobra jakość dla dźwięku z Dolby Atmos aktualizacja, piękny fantastyczny ekran, jasny i ostry, to musi mieć smartfon, Niebieski kolor jest fantastyczny i nie jest atrakcyjny odcisk palca, bateria jest solidna i trwała, powinienem kupić go ponownie i ponownie i ponownie ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Po prostu wspaniały produkt, przekroczył moje oczekiwania i uwielbiam urządzenie. Dokonałem zakupu Poco F3 256/8GB i około 2 tygodni produkt był już w moich rękach, dobrze chroniony i ze wszystkimi komponentami byłem pewien, że dostawa jest bardzo mocnym punktem w banggood, szczegóły, nie byłem opodatkowany. Korzystanie z produktu przez trzy dni nie miał żadnego problemu, dobrze płynne urządzenie, wspaniały ekran, świetna bateria i spektakularna wydajność. Oto moja rekomendacja. Ten facet jest jak maszyna.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Zakupu dokonano 3 sierpnia i dotarł dziś, 26 sierpnia, zajęło tylko 23 dni kalendarzowych, aby przyjechać. Smartfon był bardzo dobrze zapakowany, chroniony przed uderzeniami i upadkami. Smartfon jest wspaniały i ma bardzo wysoką jakość. To był dobry wybór, żeby kupić w Banggood. A Compra foi realizada em 3/agosto e chegou hoje, dia 26/agosto, levou apenas 23 dias corridos para chegar. O pacyte veio muito bem embalado, protegido Contra wpływos e quedas. é maravilhoso, z altíssima qualidade. Foi uma boa escolha komprar no Banggood.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo mocny procesor, bez kijów, bardzo dobra gra i jakość konstrukcji. Trochę lepsza kamera, gdyby miała, byłaby to najlepsza VFM... Kamera, oczywiście, jest zamocowana za pomocą gcam. Okropny telefon bardzo mi pomógł!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Nie, dziękuję! Całkowita cena wynosiła 315Eur Bardzo szybka wysyłka na Litwę i bardzo długa dostawa w. D Tracking nie pomógł znaleźć paczki, gdy był na Litwie. Telefon, po Mi 8 wygląda niesamowicie-wszystko! I dziękuję za TWS airdots! Polecany telefon i sprzedawca!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przechodząc z flagowego telefonu do POCO F3, zaskoczyło mnie, od jakości budowy do prędkości. Telefon dotarł w ciągu tygodnia i był zapakowany świetnie bez widocznych uszkodzeń na pudełku, a także wtyczkę bonusową dla mojego kraju. Poco F3 jest super, a ja uwielbiam biały kolor. Moje wstępne przemyślenia do tej pory, używając telefonu, to na pewno 5 gwiazdek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Kochałam mój pocophone F3 zamówiłam czarny tam powiedzieli, że tam nie wysłali mi niebieski kolor, tylko że kiedy mnie zaskoczył, to był czarny tak jak chciałem banggood gratulacje produkt dotarł w świetnym stanie polecam.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Poco x3 NFC nie ma wielkiej różnicy. Uczucie, które jest trochę lepsze. Ekran jest bardziej jasny, a kolory są bardziej żywe. Brakuje waleta, ale jest adapter do słuchawek, ale nie możesz mieć adaptera cały czas ze sobą. Jest dobra ładowarka i obudowa i plastikowy ochraniacz ekranu. Istnieje również kilka naklejek poco.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$589.99
    • US$249.00
    • US$249.00
    • US$329.99
    • US$154.99
    • US$329.00
    • US$419.99
    • US$259.00
    • US$249.00
    • US$129.00
    • US$109.00
    • US$74.99
    • US$139.99
    • US$49.99
    • US$609.00
    • US$229.00
    • US$119.99