Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(831)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(831)
    • 5 Star(800)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2021

    Po prostu wspaniały produkt, przekroczył moje oczekiwania i uwielbiam urządzenie. Dokonałem zakupu Poco F3 256/8GB i około 2 tygodni produkt był już w moich rękach, dobrze chroniony i ze wszystkimi komponentami byłem pewien, że dostawa jest bardzo mocnym punktem w banggood, szczegóły, nie byłem opodatkowany. Korzystanie z produktu przez trzy dni nie miał żadnego problemu, dobrze płynne urządzenie, wspaniały ekran, świetna bateria i spektakularna wydajność. Oto moja rekomendacja. Ten facet jest jak maszyna.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Bardzo dobry telefon komórkowy w nie do pobicia cenie! Świetny wyświetlacz kolory są jasne i pełne, a kąty widzenia bardzo dobre Przetwarzanie jest doskonałe Szalenie dobry występ tam również hazardzisty dostają swoje pieniądze warte 🎮 120 serca z 360 rytmem dotyku serca można znaleźć inaczej tylko w górnej części obszaru Bateria trzyma pomimo intensywnego użytkowania Zdecydowanie polecam i zawsze kupię go ponownie 💯💙

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Zakupu dokonano 3 sierpnia i dotarł dziś, 26 sierpnia, zajęło tylko 23 dni kalendarzowych, aby przyjechać. Smartfon był bardzo dobrze zapakowany, chroniony przed uderzeniami i upadkami. Smartfon jest wspaniały i ma bardzo wysoką jakość. To był dobry wybór, żeby kupić w Banggood. A Compra foi realizada em 3/agosto e chegou hoje, dia 26/agosto, levou apenas 23 dias corridos para chegar. O pacyte veio muito bem embalado, protegido Contra wpływos e quedas. é maravilhoso, z altíssima qualidade. Foi uma boa escolha komprar no Banggood.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przechodząc z flagowego telefonu do POCO F3, zaskoczyło mnie, od jakości budowy do prędkości. Telefon dotarł w ciągu tygodnia i był zapakowany świetnie bez widocznych uszkodzeń na pudełku, a także wtyczkę bonusową dla mojego kraju. Poco F3 jest super, a ja uwielbiam biały kolor. Moje wstępne przemyślenia do tej pory, używając telefonu, to na pewno 5 gwiazdek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Przybyło, piękne urządzenie projektowe i dość skuteczne w tym, co obiecuje .. Sprzedawca ma być pogratulowany, przybył dobrze zapakowany i przyszedł sposób, o który prosiłem...Przyjechał szybko, co najwyżej 30 dni, aby przyjechać do mojego miasta po dokonaniu płatności. Bardzo się cieszę ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Jestem dwa tygodnie z urządzeniem i bardzo mi się podoba. Łatwość dostępu do ikon, przyjemna czułość czytnika biometrycznego, estetycznie piękne, płótno z odpowiednią jasnością w otoczeniu, płynność w przejściu ekranu, nie blokuje, brzmi bardzo dobrze... W pełni spełnia moje oczekiwania!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo mocny procesor, bez kijów, bardzo dobra gra i jakość konstrukcji. Trochę lepsza kamera, gdyby miała, byłaby to najlepsza VFM... Kamera, oczywiście, jest zamocowana za pomocą gcam. Okropny telefon bardzo mi pomógł!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Nie, dziękuję! Całkowita cena wynosiła 315Eur Bardzo szybka wysyłka na Litwę i bardzo długa dostawa w. D Tracking nie pomógł znaleźć paczki, gdy był na Litwie. Telefon, po Mi 8 wygląda niesamowicie-wszystko! I dziękuję za TWS airdots! Polecany telefon i sprzedawca!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dokonać zakupu w dniu 04 stycznia 2022 roku, a dopiero dziś 22 lutego 2022 roku ja tylko go odebrałem od Serpost (poczta peruwiańska), to trwało ok. 48 dni na przybycie do mojego miasta (Pucallpa - Peru), produkt dotarł dobrze chroniony, nie ma wgnieceń lub wybojów, produkt jest oryginalny, jak opisano w stronie, Opóźnienie było spowodowane tym, że paczka spadła w odprawie celnej, a ponieważ wartość telefonu przekracza 200 dolarów, musiałem zapłacić odpowiednie podatki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Poco x3 NFC nie ma wielkiej różnicy. Uczucie, które jest trochę lepsze. Ekran jest bardziej jasny, a kolory są bardziej żywe. Brakuje waleta, ale jest adapter do słuchawek, ale nie możesz mieć adaptera cały czas ze sobą. Jest dobra ładowarka i obudowa i plastikowy ochraniacz ekranu. Istnieje również kilka naklejek poco.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$219.99
    • US$104.99
    • US$539.00
    • US$142.99
    • US$229.00
    • US$349.99
    • US$239.99
    • US$99.99
    • US$369.99
    • US$119.99