Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(814)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(814)
    • 5 Star(774)
    • 4 Star(29)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/08/2021

    Ten telefon jest niesamowity. Naprawdę bardzo dużo za cenę, którą zapłaciłem (ok. 304 USD lub 1633 R w mojej walucie lokalnej). Surowa wydajność jest wybitna, twarda optymalizacja oprogramowania może być lepsza (MIUI ma pewne wady). Aparat jest świetny w większości scenariuszy, ale nie spodziewajcie się flagowego czujnika. Bateria działa świetnie. (ale może być lepiej, ze względu na nowoczesny ekran SOC i AMOLED). Mówiąc o ekranie, myślę, że to najlepsza rzecz w POCO F3. Dokładne kolory, niesamowita jasność i nieskończona szybkość kontrastu, mające mniej więcej taką samą jakość flagowego urządzenia, jak Galaxy S21 czy OnePlus 9. Dźwięk jest świetny, nie narzekam. Podsumowując, POCO F3 jest umową ZABIJĄCĄ za odpowiednią cenę, posiadającą większość flagowych specyfikacji ceny średniej półki. Dla Brazylijczyków patrzących na to, ile zapłaciłem od podatków, zapłaciłem 293 R$ (w oparciu o 60% z 94 dolarów deklarowanych w opakowaniach). Paczka dotarła dokładnie miesiąc po zamówieniu.

    Komentarze (33)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Kiedy dostałem ofertę od Banggood z okazji tej wspaniałej okazji, nie mogłem się oprzeć. Mimo że mój Pocofone F1 wciąż działa, zamówiłem F3 z procesorem Snapdragon 870. F1 ma coraz słabszą wydajność baterii. To był kolejny powód, by kupić F3. Radzę wziąć ten z większą przestrzenią pamięci 256 GB. Pomyślałem, że mogę zaoszczędzić pieniądze z mojego 128 GB. Ale jeśli tworzysz i udostępniasz wideo z telefonem, potrzebujesz przestrzeni. Moje dotychczasowe doświadczenie: dotyczące Pocofonu F3 1. Wysoka jakość 2. Bardzo dobra dostawa oprogramowania Mui12 3. Bardzo szybki sprzęt Minus: brak podnośnika słuchawkowego ☹️. Odnośnie do Banggood: 1. Niezawodna wysyłka. 2. Bardzo dobre wsparcie klienta. Najlepsze miejsce na rynku elektroniki konsumenckiej. ❤️❤️❤️

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Produto de exelentíssima qualidade, chegou dentro do prazo previsto, sem nenhum defeito e com a embalagem totalmente integra. Robusto em potencia, e acabamento. A todos que desejam um celular com um absurdo custo benefício, comparado a outros com as mesmas especificações, esse é a pedida certa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Tak więc ludzie, przyszedłem tutaj, aby porozmawiać o moim doświadczeniu z tym zakupem, które nawet złożę q było wspaniałe!!! Prośba została potwierdzona 08/01, a dziś 27/01 przybył, super szybko, myślał, że do połowy lutego (pochodzę z północnej Brazylii). Ponadto, zostałem opodatkowany (dzięki Bogu), nie prosiłem sprzedawcy o umieszczenie konkretnej wartości. Produkt przybył w idealnym stanie, dobrze zapakowany jak na zdjęciu i przyszedł z ładowarką, osłoną, uchwytem słuchawkowym i urządzeniem. kup 10/10

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Poco F3 6gb ramki128 rm biały. Początkowo kupiłem go w kolorze białym, ze względu na kontrast ze srebrną ramą, do tego nie ma pierścieni. Najlepszy telefon komórkowy, jaki możesz znaleźć w tych pieniądzach, może nawet trochę więcej. Aby nie znudziły się techniki, 870 SD jest świetnym procesorem, który obejmie wyżej przeciętną, ale także wymagających użytkowników. Bardzo szybkie, bardzo dobre wielozadaniowość, działa płynnie nawet najcięższe gry, a na razie nie utknie nigdzie. Ekran jest bardzo dobry, żywy, jasny, z bardzo dobrym kolorem i w połączeniu z 120 Hz daje bardzo przyjemne doświadczenie dla użytkownika. Co do kamer, nie jest to ich mocna strona, ponieważ dobrze wykonują swoją pracę w ciągu dnia, ale w warunkach słabego światła, uważają, że są trochę ciemne. Głośniki są lepsze niż się spodziewałem, że stereo z całkiem dobrym basem i głośnym (oddzielne wyjście górnego głośnika z zestawu słuchawkowego). Nie rozpamiętuj tego. Będziesz miał więcej niż zadowalające zdjęcia w ciągu dnia z przeciętnymi w nocy.. W pudełku jest wszystko, co mówię, ponieważ niektóre firmy uczyniły je luksusowymi! Od naklejek do 3.5, ponieważ nie każdy ma telefon komórkowy! Dla tych, którzy wiedzą, adapter produkuje 24. 48 wyjść muzycznych! W pełni zadowolony z tego! Ładunek o mocy 33 wat wystarczy w 55 minut, aby naładować baterię 4520 Dla mnie jest to zdecydowanie VFM i bardzo polecam! Jest świetny jak na swoją cenę! I wspaniały sklep Banggood!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Ten telefon jest świetny jak na swoją cenę. Ładowanie jest szalone, ale żywotność baterii nie jest tak satysfakcjonująca. MIMU ROM nie jest tak wielki, więc zmienię go na lepszy, prawdopodobnie Arrow ROM. Aparat nie jest najlepszy z jego funkcji, ale robi swoje. Ekran jest uczciwy, a dźwięk przyzwoity. Do gier jest również bardzo dobry ze względu na procesor. Za przyzwoitą cenę dostaniesz całkiem dobry telefon.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Wszystko, co kochasz. To jest piękny kolor. Bardzo dobra wystawa. Istnieje wiele opcji do konfiguracji. Chłodny procesor. To nie jest rozgrzewka. /Telefon jest bardzo szybki. Nie ma żadnych zakłóceń w aplikacjach. Jasność jest wielka. Dźwiękowe stereo. (ang.) Głośniki na dole i na górze telefonu. Objętość jest wystarczająca. Kamera jest perfekcyjna. Inne opinie nie mówią prawdy. Bateria jest więcej niż 1 dzień. Nie ma powiadomienia LED, ale wyświetlacz pokazuje powiadomienia. Ładowarki USB-C i słuchawki douszne (akcesoria do aparatów słuchowych). Podsumowując, telefon jest z górnej półki. Jego cena odpowiada cenie kategorii średniej, jest bardzo przystępna. Jego wydajność zna wiedzę z serii Xiaomi MI. Telefon zna 5G, jest wysoce zalecany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Entrega super rápida aqui para o Brasil. Chegou em 15 dias. E não fui taxado! Aparelho completo, além dos acessórios da caixa, já veio com película inclusa. A cor branca dele é estilo perolado, muito lindo (mesmo não dando para ver direito pelas fotos) Opinião com 2 semanas de uso: Muito satisfeito com a bateria, e áudio estéreo do aparelho. O processador é realmente muito bom, porém a versão da MIUI apresenta pequenos bugs ainda, principalmente no uso do modo escuro. Câmeras muito boas (como pode ver na foto dos acessórios), porém ainda não precisei utilizar a noite ou com pouca luz. Recomendo demais, celular bonito e potente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Przyjechali szybko, bardzo dobrze zapakowani, wszystko w idealnym stanie. Komórka jest dobra, jeszcze nie użyła wszystkich funkcji, ale wygląda naprawdę dobrze. Jest wyposażony w nakrętkę, a oprócz ładowarki, jest również adapter do międzynarodowych gniazdek, a także adapter do słuchawek. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Wszystko, co kochasz. To jest piękny kolor. Bardzo dobra wystawa. Istnieje wiele opcji, aby go ustawić. Chłodny procesor. To nie jest rozgrzewka. /Telefon jest bardzo szybki. Nie ma żadnych zakłóceń w aplikacjach. Jasność jest wielka. Odgłosy stereofoniczne. Głośniki na dole i na górze telefonu. Objętość jest wystarczająca. Kamera jest perfekcyjna. Inne opinie nie mówią prawdy. Bateria jest więcej niż 1 dzień. Nie ma powiadomienia LED, ale wyświetlacz pokazuje powiadomienia. Ładowarki USB-C i słuchawki douszne (akcesoria do aparatów słuchowych). Podsumowując, telefon jest z górnej półki. Jego cena odpowiada cenie kategorii średniej, jest bardzo przystępna. Jego wydajność zna wiedzę z serii Xiaomi MI. Telefon zna 5G, jest wysoce zalecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$99.99
    • US$229.99
    • US$179.99
    • US$214.99
    • US$319.99
    • US$309.00
    • US$229.00
    • US$142.99
    • US$239.99
    • US$244.99
    • US$124.00
    • US$539.00
    • US$339.00
    • US$379.99
    • US$289.99
    • US$239.99
    • US$35.99