Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(279)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2020

    Miernik ma ładny ekran i dość dokładny licznik kurzu. Porównałem wyniki ze stacją monitorowania powietrza CARB kilka przecznic stąd i odkryłem, że zazwyczaj odczytuje 10-20 punktów niżej, aż do AQI 150. Przy wyższych wartościach staje się mniej dokładne, często odczyt znacznie niższy niż rzeczywiste. Jednak głównym powodem, dla którego go kupiłem, było porównanie poziomu zanieczyszczeń wewnątrz i na zewnątrz, aby sprawdzić, czy moje filtry powietrza działają podczas pożarów w Kalifornii i licznik działa bardzo dobrze w tym celu. Niski pobór mocy oznacza być zasilanym z powrotem USB, aby zamienić go w przenośny monitor, który działa przez wiele godzin. Miernik musi siedzieć w miejscu niezakłóconym przez 10 minut przed rozpoczęciem odczytu. Szkoda, że nie ma sposobu na wyświetlenie danych przez USB, żebym mógł zapisywać wyniki w czasie. Odkryłem też, że bardzo ważne jest, aby zawsze uruchomić wentylator w kuchni podczas gotowania, ponieważ może się tam całkiem zanieczyszczone.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Dałbym temu urządzeniu 5 gwiazdek... Wygląda na to, że działa bardzo dobrze, ale są błędy w oprogramowaniu.... „Dobra" jakość powietrza jest tylko od momentu, gdy odczyt jest większy niż 0, więc gdy odczyt jest zerowy (brak cząstek), wyświetlacz staje się czerwony i pokazuje „Severely Pollated" (SIC). Zanieczyszczone jest błędnie napisane. Drobny szczegół, ale powinien być zaadresowany, patrz obraz.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Doskonały instrument do oceny jakości powietrza. Podłączyłem go do portu USB i natychmiast ożył. Kupiłbym jednostkę z eksportem danych za kilka funtów więcej, gdybym zorientował się, że jest dostępna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2020

    Wyświetlacz robi dokładnie to, co powinien. Niezawodnie wyświetla zmierzone wartości. Jeśli ktoś uderzy w czujnik temperatury i wilgotności, wyświetlacz natychmiast reaguje. Dostawa odbyła się 7 dni po zamówieniu. Wszystko jest idealne! Tylko polecam! Wentylator nie jest słyszany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Urządzenie bardzo funkcjonalne. Wskazania dość precyzyjne. Funkcjonalne oprogramowanie. Delikatna, ale prosta obudowa zabezpiecza elementy elektroniczne. Nie wymaga zasilacza o dużej wydajności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    I have used this to find leaks in my dust collection system - it works, no problem. What was not clear in the product description is that ithis device is powered through a usb-to-micro-usb cable. That requires a "wall wart" power supply or a laptop or other source of usb output.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Szybka wysyłka odpowiednich reklam, wykonywanie idealnej pracy, brak możliwości zrobienia właściwej rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Szybka dostawa, mniej niż 2 tygodnie. Ekran jest bardzo dobry, a wyświetlacz informacyjny jest bardzo intuicyjny. Praca z powerbankiem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Przybył nieco wcześnie. Idealne opakowanie. Natychmiastowe testy funkcjonalne. Produkt dokładnie taki, jak opisano. Przystępna cena. Świetny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    To dobry produkt. Urządzenie działa dobrze. Ten laserowy detektor PM 2.5 wykazał dokładnie wszystkie spektrum zanieczyszczeń, takich jak PM2.5 PM1.0 PM10. Pokazuje również temperaturę i wilgotność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$12.64
    • US$21.84
    • US$16.16
    • US$20.42
    • US$20.20
    • US$57.49
    • US$23.99
    • US$16.16
    • US$23.44
    • US$10.34
    • US$50.59
    • US$13.79
    • US$4.59
    • US$36.99
    • US$6.99
    • US$13.99
    • US$42.99