Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(270)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    To dobry produkt. Urządzenie działa dobrze. Ten laserowy detektor PM 2.5 wykazał dokładnie wszystkie spektrum zanieczyszczeń, takich jak PM2.5 PM1.0 PM10. Pokazuje również temperaturę i wilgotność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Szybka wysyłka odpowiednich reklam, wykonywanie idealnej pracy, brak możliwości zrobienia właściwej rzeczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładna, funkcjonalna konstrukcja, dokładność wilgoci i temperatury nieco ograniczona (5 i 2%).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dostarczył 6 dni przed terminem i pracował prosto z pudełka. Bardzo dobrze zapakowane. Świetna obsługa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Safe packing and nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości produkt. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Odczyty temperatury i wilgotności są trochę nieaktualne, ale czujnik jakości powietrza wydaje się działać ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Fantastyczna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    /Świetnie działa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Solidny produkt, działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$29.99
    • US$9.99
    • US$5.99
    • US$28.99
    • US$219.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$35.81
    • US$6.99
    • US$4.99
    • US$8.49
    • US$5.99
    • US$7.09
    • US$5.99
    • US$13.79
    • US$4.19
    • US$39.26